Skincare

Îngrijirea tenului cu produsele Jonzac

Acum puțin timp am primit un colet cu bunătăți primit spre testare. Chiar voiam să schimb rutina de îngrijire a tenului și au venit exact la momentul oportun. Nu auzisem despre acest brand, însă după ce m-am documentat le-am îndrăgit imediat.

Este vorba despre dermatocosmeticele bio, Eau Thermale Jonzac, ce conțin această apă termală extraordinară în proporții mari (spre deosebire de alte mărci similare) și aduc inovații de ultimă oră care cresc eficacitatea cosmetic a unui portofoliu de nu mai putin de 70 de produse organizate în 10 game dedicate fiecărui tip de piele.

Eau thermal Jonzac este un brand unic care aduce împreună tot ce cosmetica are mai bun:

  • Eficacitatea și texturile placate ale produselor convenționale. Inovațiile Jonzac au adus aceste produse la un nou nivel de eficacitatea care a fost deja dovedită prin teste clinice și prin satisfacția consumatorilor
  • Produse dermatocosmetice cu hipoalergenicitate dovedită. Față de alte branduri dermatocosmeticele Eau Thermale Jonzac beneficiază și de o apă termală izotonica deosebită.
  • Siguranța produselor care sunt certificate bio. Avem astfel convingerea că aceste produse nu conțin substanțe suspecte de a fi nocive pentru sănătate. Eau Thermale Jonzac vă garantează produse fără parafină, silicon, EDTA, eteri de glicol, uleiuri minerale, BHA BHT, Coloranți de sinteză, PEG(Polyethylene glycol) sau etoxilați, MIT / MCIT, fără parabeni, fără fenoxietanol, fără ftalati, parfum de sinteză, alergeni etichetabili, fără conservanți dubioși.

1. Crema hidratantă pentru ten normal mixt

Crema hidratantă pentru ten normal mixt Rehydrate Jonzac a fost special conceputa pentru a se adapta nevoilor de apă ale pielii normale sau mixte. Are o textura ușoara, o emulsie fina care aduce prospețime și elasticitate zilnica pielii. Conține apa termală Jonzac 15%. Este hipoalergenică, non comedogenică. Un produs dermatologic care poate fi utilizat inclusiv de copii. Intră foarte repede în piele și hidratează în profunzime. Are în componența sa 99% ingredientel de origine naturală, iar 44% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologică. O folosesc atât ziua, cât și seara și ne împăcăm foarte bine. Face ce promite și este o cremă lejeră.

2. Apa termală Jonzac

Apa termala Jonzac – O apa termală dedicată frumuseții este extrasă direct din mediul sau original de la o adâncime mai mare de 1850m, este hipermineralizată, având o puritate și o delicatețe excepțională fiind acreditată de Academia Franceza de Medicina pentru eficacitatea sa.

Sursa impresionanta a 11 minerale benefice, apa termala Jonzac are caracteristici de exceptie:

  • Hipertermală 62°C ;
  • Bacteriologic pură: extrasă de la o adâncime de 1850m ;
  • Izotonică: acționează în osmoza perfectă cu celulele pielii, respectând integritatea lor;
  • Hipermineralizată : sursa impresionantă de 11 minerale benefice;
  • Regenerantă: întareste bariera cutanată;
  • Calmantă: calmează pielea și limitează roșeața;
  • Anti-Iritantă: limitează sensibilitatea și reacțiile asociate proceselor inflamatorii.

3. Apa micelară hidratantă Jonzac

Formula apei micelare hidratante curăță ușor fața și ochii. Miceliile pe care le conține elimină impuritățile și urmele de machiaj în timp ce respectă echilibrul pielii. Se poate folosi pe față și ochi. Este destinată tuturor tipurilor de ten, chiar și pentru cea sensibilă. Am avut produsul în varianta mini de 10 ml și am folosit-o în jur de o săptămână. Este foarte ușor de folosit și îndepărtează foarte bine machiajul, chiar și pe cel rezistent la apă. Îmi place mult că nu lasă pielea uscată, ba chiar se simte foarte hidratată.

Produsele sunt disponible :

**în rețeaua de farmacii independente ALPHEGA    https://www.alphega-farmacie.ro/farmacii-independente/

**online:  https://www.eauthermalejonzac.ro/puncte-de-vanzare/

Voi ați folosit produsele Jonzac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *