Skincare

Îngrijirea tenului cu Ivatherm Aquafil Hydra- Hidratare

Bună dragile mele,

Tenul meu în prezent se află într-o stare excelentă. Mă refer aici că au trecut câteva săptămâni bune de când nu m-am mai confruntat cu niciun monstruleț pe față. Pot spune chiar că am trecut cu brio si peste perioada iernii când tenul meu tindea a fi uscat. Și asta se datorează unei rutine corecte de îngrijire și bineînțeles, unor produse bune. Și pentru că tenul meu rămâne doar cu problema sebumului și a porilor măriți am încercat ca rutina de îngrijire să fie una cu mai puține produse pentru a lăsa tenul să respire, dar foarte eficiente.

Brandul Ivatherm îmi este foarte drag și am folosit de la ei de-a lungul timpului câteva produse care nu m-au dezamăgit. Apa lor termală este nelipsită de câțiva ani buni din rutina mea de îngrijire a tenului. De fiecare dată mă reîntorc să o cumpăr oricâte alte produse aș mai încerca.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre gama Aquafil Hydra de la Ivatherm mai exact despre 2 produse: crema distratană cu SPF 30 și crema contur de ochi.

Gama Aquafil conține ingredientul inovator Aquaphyline® – un extract din panseluțe sălbatice (Viola Tricolor), cu un puternic efect de hidratare prin doua mecanisme: sinteza aquaporinelor (creșterea numărului canalelor intercelulare prin care circulă apa) și creșterea cantității de acid hialuronic – „buretele molecular” al apei din piele. Pielea devine fermă și elastică.

Ivatherm AQUAFIL Hydra Complex- gel- crema contur de ochi

Dacă ar fi să o descriu în câteva cuvinte aș spune că este crema perfectă de ochi pentru mine. Încă de la prima aplicare mi-a plăcut enorm. Sunt sceptică, în general, cu cremele de ochi deoarece din câte am încercat nu mi-a plăcut niciodată senzația pe care mi-o lăsau după aplicare. Așa că în ultimul timp am renunțat la a mai folosi o cremă de ochi și am preferat să aplic crema pe care o foloseam pentru față. Cu Aquafil Hydra Complex Gel lucrurile au stat diferit și pot spune că am descoperit cea mai bună cremă de ochi.

Ofera o îngrijire globală zonei delicate din jurul ochilor datorită combinației puternice de ingrediente active cu triplu efect: hidratant, anti-cearcan, anti-pungi. Exact aceleași lucruri pe care le căutăm toate la o cremă pentru ochi. După cum știm, pielea din jurul ochilor este cea mai subțire de pe tot corpul si este cea mai ușor afectată de factori externi și interni. Deshidratarea zonei fragilizeaza si mai mult pielea, favorizand apariția cearcanelor, a pungilor, a liniilor fine si ridurilor.

Are o textură de gel-cremă și se absoarbe extrem de repede în piele lăsând zona foarte fină și hidratată.

Se găsește AICI și în farmacii la un preț recomandat de 66,00 lei

Ivatherm AQUAFIL Hydra Light SPF 30 – Crema hidratantă

Observ că s-a dezvoltat atât de mult industria dermatocosmeticelorși ușor, ușor se înglobează într-un singur produs toate nevoile pe care le are fiecare dintre noi. În cazul meu este vorba despre hidratare, dar totodată fără să am un ten uleios pe parcursul zilei, și factor de protecție. Iar când găsesc un astfel de produs și mi se și potrivește, nu-i mai dau drumul.

Ivatherm Aquafil Hydra Light SPF 30 este o cremă ce conferă pielii sensibile normal-mixte un aspect neted și luminos, printr-o hidratare intensă și de durată, datorită îmbunătățirii rezervelor de apă și circulației apei în celule. Și ce este foarte important, protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV și previne procesul de fotoîmbătrânire cutanată. Este atât de lejeră pe ten și se absoarbe foarte repede în piele, lăsând tenul atât de luminos și capătă o anumită textură. Înainte am folosit Aquafil Hydra Light pentru piele normală-mixtă, deshidratată. Acum aceasta vine cu o nouă formulă cu factor de protecție 30, perfect pentru această perioadă.

Se găsește AICI și în farmacii la un preț recomandat de 80,00 lei.

Apa termală Herculane

Apa Termală Herculane este esența și ingredientul principal al tuturor produselor Ivatherm. Tratează și calmează pielea sensibilă, alergică sau intolerantă. Datorita concentratiilor mari de Ca, Mg, Mn, Zn, această apă unică, protejează pielea împotriva stresului oxidativ. Pe lângă numeroasele beneficii pe care le are, apa termală întotdeauna se va șterge de pe față. Excepție face momentul când este un adjuvant al acidului hialuronic care are nevoie de apă termală pentru absorbția sa.

Se găsește AICI și în farmacii la un preț începând de la 18-34 lei în funcție de cantitate

În concluzie, sunt niște produse foarte faine și de care nu mă voi despărți cu siguranță. Dacă vă doriți hidratare, protecție solară vă recomand cu drag această gamă și implicit aceste produse. A ieșit un articol lung, dar așa se întâmplă de fiecare dată când un produs îmi place foarte mult. Mi-am propus să încerc și crema hidratantă cu factor de protecție 50 pentru această vară și voi reveni cu impresii.

Voi ați încercat produsele Ivatherm? Aștept în comentarii părerile voastre

13 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *