Skincare

Îngrijirea pielii cu CeraVe

Bună dragile mele,

În urmă cu o lună am început testarea unor produse pe care le ”vânam” demult. V-am mai povestit despre campaniile celor de la Buzzstore. De data aceasta au lansat o campanie îmreună cu cei de la CeraVe. M-am înscris de îndată pentru că acestea sunt produsele despre care vă vorbeam.

Povestea CeraVe

În 2005, medicii dermatologi CeraVe au dezvoltat o gamă de produse de îngrijire a pielii bazate pe ceramide similare pielii și pe Tehnologia MVE. Tehnologia Emulsie Multiveziculară (MVE) este un sistem patentat multifazic de emulsie ulei-în-apa, ce constă într-o serie de sfere concentrice de ulei și apă dispuse pe mai multe straturi. Instantaneu, ingredientele cu efect de umectare, precum acidul hialuronic, încep să hidrateze pielea.
În 2006, marca CeraVe ia naștere odată cu lansarea celor trei produse principale: Crema Hidratantă, Loțiune Hidratantă, Gel de curățare.


Astăzi, CeraVe oferă o gamă de produse de îngrijire a pielii accesibile tuturor și promisiunea de a dezvolta produse cu ajutorul expertizei medicilor dermatologi.

Pachetul le la Buzzstore conținea:

  • Gelul de Spalare Hidratant  236 ml
  • Crema Hidratanta CeraVe 340 gr
  • Mostră Gel de curățare spumant
  • Mostră Loțiune Hidratantă

CeraVe Gel de Spălare Hidratant

Curăță și hidratează fără să perturbe bariera de protecție a pielii. Este destinat pielii normal-uscate. Acest gel non-spumant, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, îndepărtează ușor impuritățile și sebumul în timp ce sporește hidratarea pielii dupa o singura utilizare. Formula fără parfum este potrivită pentru pielea sensibilă. L-am folosit zilnic de când îl am și sunt foarte mulțumită. Îmi lasă pielea catifelată și cel mai important nu blochează porii. Nu are parfum, săpun sau parabeni.

Crema Hidratantă CeraVe

Hidratează și ajută la regenerarea barierei de protecție a pielii.  Este destinată pielii uscate, foarte uscate, dar și pentru îngrijirea pielii predipuse la psoriazis. Această cremă are o formulă non-grasa, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic. Asigură hidratare pe parcursul întregii zile după o singură utilizare. Formula fără parfum este potrivită pentru pielea sensibilă. De obicei pielea corpului mei este uscată, dar în sezonul rece efectiv se cojește. Mai ales în zona picioarelor sunt nevoită să aplic cremă hidratantă de mai multe ori pe zi. De când crema hidratantă de la CeraVe situația a început să se schimbe. Are o consistență nu foarte densă și am fost sceptică la prima vedere. Însă mi-a dovedit contrariul și nu mă mai pot despărți de ea.

Gel de curățare spumant și loțiunea hidratantă

Deși am avut 2 mostre din aceste produse cei 20 ml au fost suficienți să îmi pot forma o părere despre ele.

Gelul de curățare spumant este destinat pielii normal- grasă, predispusă la acnee. Dezvoltat împreună cu medicii dermatologi, CeraVe Gel de Curățare Spumant curăță profund și ușor fără a perturba bariera pielii. Acest gel revigorant, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, elimină excesul de sebum, impuritățile și machiajul. Aș putea spune că îmi este mai destinată această variantă de produs deoarece eu am tenul cu tendință de îngrășare și chiar cu o ușoară acnee. Însă pe perioada iernii situația nu stă chiar așa. De asemenea nu are parfum și curăță blând tenul.

Loțiunea hidratantă creată de dermatologi, hidrateaza fara sa perturbe bariera de protectie a pielii. Această loțiune, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, sporește nivelul de hidratare a pielii după doar o singură utilizare.

Nu m-am gândit niciodată că loțiunea și crema sunt produse ”diferite”. Pentru mine era doar o titulatură și am crezut că înseamnă a celași lucru. Ei bine când am primit cele două produse mi-a venit în minte: ok, dacă înseamnă același lucru de ce sunt 2 produse? Atunci am început să mă documentez și am aflat că există proprietăți care le diferențiază. O să vă relatez câteva pe scurt deoarece îmi doresc să scriu un articol exclusiv pe acest subiect deoarece sunt multe produse care credem că înseamnă au aceeași semnificație, dar defapt au întrebuințări și proprietăți ușor diferite.

  1. vâscozitatea – loțiunile sunt mai ușoare și au o textură mai lichidă, iar cremele sunt concepute a avea o vâscozitate mai mare;
  2. acționează diferit – cremele și loțiunile au același rol, de a hidrata, însă fiecare acționează la un anumit nivel asupra pielii.

Mă bucur mult că în sfârșit am testat aceste produse și care mi-au întrecut așteptările. Cu siguranță voi cumpăra și varianta mare a mosrelor primite, dar aruncat un ochi pe site-ul celor de la CeraVe și am observat că au o varietate de produse care mai de care mai interesante.

Voi ce produse CeraVe ați încercat?

23 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *