Beauty

Îngrijirea părului cu Tresemme – Triodeluxe

Bună dragile mele,

Știți momentul acela când nu te mai înțelegi cu tine însuți, respectiv tenul ți-a luat-o razna (despre acest subiect o să vorbesc în alt articol), părul nu mai arată așa cum îți dorești, etc? Și nu, nu este vorba despre vreun moft. Eu și părul meu nu ne mai înțelegem de ceva vreme, mai exact de când m-am întors din vacanță. Probabil din cauza soarelui, a umidității, a apei dure și sărate am ajuns să mă confrunt cu un păr uscat, degradat.

Cei de la Triodeluxe au  foarte multe  produse pentru îngrijirea părului, îngrijire corporală și nu numai. În trecut am folosit produsele de la Anian, dar acum a hotărât să încerc gama Tresemme. Mai exact gama Hidratación Intensa, în traducere Hidratare intensa, exact ceea ce aveam eu nevoie. După mai bine de o lună de când folosesc atât șamponul cât și balsamul vă pot spune că este unul dintre produsele mele preferate. Defapt este chiar favoritul meu la momentul de față.

îngrijirea părului cu tresemme triodeluxe

Șampon Hidratare Intensă Tresemme

Șamponul Hidratare Intensa oferă hidratare și strălucirea de care are nevoie părul uscat și deteriorat. Este un șampon blând, îmbogățit cu Vitamina E, ajută la restabilirea moliciunii părului. Are un miros subtil, este cremos și curăță foarte bine lăsând acel ”scârțâit”. Vine într-un flacon elegant de 900 ml care cu siguranță vă va ajunge o lungă perioadă de timp. Are o formă de dozaj practică, se acționează prin apăsare.

Balsam Hidratare Intensă Tresemme

Balsamul oferă o hidratare optimă pentru părul tău. Acest sistem de hidratare cu vitamina E ajută la restabilirea strălucirii și catifelării părului uscat și deteriorat. Are o consistență cremoasă. Un plus aș vrea să îl adaug, descurcă până și cel mai încâlcit păr. Eu având părul lung, un fir subțire și fără volum apelez la tot felul de trucuri, spre exemplu taparea. Cu greu îl descurc, iar acest balsam mă ajută foarte mult. Se lasă să acționeze 2-3 minute, apoi limpeziți cu apă din abundență. Vine într-un flacon de 500 ml care se acționează prin apăsare, fiind foarte practic.

Cei de la Triodeluxe au un pachet cu aceste produse pe care le puteți găsi aici  la un preț promoțional de numai 64 lei. Desigur le puteți găsi și separat: șamponul  aici (42 lei) și balsamul aici(36lei)După părerea mea raportul calitate/cantitate/preț este cum s-ar spune a big deal.

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *