Lifestyle

Îndeplinește-ți cel mai mare vis cu AVBS Credit!

AVBS Credit

Bună dragii mei,

Astăzi vreau să vă vorbesc despre o companie de intermediere credite bancare și/sau non-bancare, un subiect tot mai întâlnit în zilele noastre. De ce? Pentru că în realizarea obiectivelor propuse uneori mai avem nevoie și de ajutor financiar. Chiar eu sunt pusă în această situație pentru că îmi doresc tare mult să-mi cumpăr o locuință, casa la care visez de câțiva ani. Încă de când mi-am stabilit acest obiectiv în minte am început economisirea pentru avansul locuinței și, cumva, știam că voi contracta un credit ipotecar. După un research amănunțit am ajuns la cei de la AVBS Credit, o companie românească cu o experiență de peste 13 ani în piața de brokeraj bancar, care a intermediat credite în valoare de peste 300 milioane de euro, pentru mai mult de 16.000 clienți. Aceste informații le-am aflat dintr-un comunicat de presă din Forbes!

Un prim lucru foarte important este faptul că AVBS Credit NU percepe taxe și/sau comisioane de la clienți. Serviciile sunt 100% gratuite pentru clienți. Brokerii de credite sunt comisionați de instituțiile bancare și/sau non-bancare pe care le reprezintă, iar principalul lor obiectiv este: clientul să plece acasă cu creditul potrivit lui. Asta înseamnă că ei se vor ocupa de toate formalitățile, mai exact vor identifica varianta / variantele de finanțare optimă / optime și vă vor dezvălui care este cea mai potrivită soluție de creditare pentru voi, vă vor explica toți termenii bancari și condițiile de eligibilitate, vă vor relata toți pașii procesului de creditare, vă vor întocmi dosarul de credit corect și complet și îl vor depune la bancă spre analiză și aprobare, iar la final vă vor fi alături la semnarea contractului de credit.

Dar creditul ipotecar nu este singura variantă de creditare pe care brokerii de credite o intermediază. AVBS Credit intermediază toate tipurile de credite: credite Noua Casă, credite de nevoi personale, credite pentru construcții, toate tipurile de credite IMMsoluții de refinanțare, soluții de finanțare de tip leasing, credite auto, credite rapide, carduri de credit și altele. În plus, AVBS Credit deține aproape 50 de francize în majoritatea orașelor mari din țară, așadar pot ajuta românii din toate colțurile României.  

Principalele avantaje de care te bucuri apelând la un broker de credite sunt:
  • rata de aprobare a creditului este aproape garantată, căci brokerul știe PE LOC dacă ești sau nu eligibil pentru tipul de credit dorit;
  • poți obține creditul de care ai nevoie mult mai rapid, căci brokerul de credite știe INSTANT ce are de făcut pentru ca întregul proces de creditare să se desfșoare sigur și rapid;
  • obții GARANTAT creditul potrivit pentru tine, căci brokerul de credite are în portofoliul său peste 100 de produse de creditare, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România;
  • scutești timp și bani, căci serviciile AVBS Credit sunt gratuite, iar brokerul de credite se ocupă de întreaga birocrație pentru tine;
  • ai posibilitatea de identifica rapid și alte servicii de care ai nevoie pentru achiziționarea casei visurilor tale: agenție imobiliară, notariat, etc.
Pentru mai multe detalii, vă sugerez să luați legătura cu un broker de credite de la AVBS Credit!

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *