Fashion

Înapoi la școală, înapoi la sport

Bună dragile mele,

Îmi aduc aminte cu drag de perioada gimnaziului și cu câtă nerăbdare așteptam să înceapă școala. Pentru mine înapoi la școală presupunea înapoi la sport. Spun asta pentru că mi-a plăcut cu sportul dintotdeauna și am încercat cât mai multe: atletism, handbal, volei și chiar gimnastică. Astfel, sportul cu care m-am identificat a fost voleiul. Drept pentru care l-am și practicat timp de aproape 7 ani.

Cei de la Decathlon vin în ajutorul nostru fie în calitate de părinți, fie de doritori ai practicării sportului cu o mulțime de oferte și variante de produse. Nu este niciodată prea târziu în a ne apuca de mișcare și odată cu asta să ne perfecționăm un anumit sport. Așadar, vin către voi cu câteva variante pe care eu le-aș cumpăra.

TRENING EDUCAȚIE FIZICĂ CĂLDUROS ȘI RESPIRANT DOMYOS

Treningul este piesa de la care trebuie să plecăm întotdeauna când ne dorim să facem mișcare. Un trening trebuie să îndeplinească 4 mari criterii: respirabilitate, căldură, extensibilitate și finețe la atingere. Eu am ales un trening compus din colanți și bluză cu fermoar, din material sintetic, extensibil. Treningul este compus din zone de ventilare, pentru a evacua transpirația în timpul practicii sportive. Bluză de trening cu buzunare are 2 culori. Este foarte ușor de întreținut. Rezistent la spălări și uscări repetate. Prețul este unul foarte bun de doar 79.99 lei

[EN] FEMALE LEISURE GYMNASTICS TRACKSUITS - Trening S500 ed.fizică fete DOMYOS
[EN] FEMALE LEISURE GYMNASTICS TRACKSUITS - Trening S500 ed.fizică fete DOMYOS

ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE JOGGING RUN CUSHION KALENJI

Un rol foarte important îl joacă alegerea încălțămintei. În funcție de sportul pe care alegem să-l practicăm la Decathlon găsim o mulțime de variante. De asemenea încălțămintea trebuie să îndeplinească 4 mari criterii: amortizare, aderență, lejeritate, confort. Atunci când alergați, undele de șoc generate la fiecare impact cu solul sunt echivalente cu de 3 ori greutatea corpului. Aceste unde se propagă de la călcâi, până în vârful coloanei vertebrale. Articulațiile joacă un rol de amortizare, dar ele sunt puse la grea încercare. De aceea, este necesar să alegeți o încălțăminte de alergare adecvată. În timpul alergării, articulațiile și spatele trebuie să fie protejate de șocuri și vibrații.

ÎNCĂLȚĂMINTE JOGGING PRACTICARE OCAZIONALĂ DAMĂ - Încălțăminte Run Cushion  KALENJI
ÎNCĂLȚĂMINTE JOGGING PRACTICARE OCAZIONALĂ DAMĂ - Încălțăminte Run Cushion  KALENJI

GEANTĂ SPORT KIPOCKET 40 L KIPSTA

Pentru că tot echipamentul trebuie transportat într-o geantă sau un rucsac eu am ales o geantă sport de la Kipsta. Unul din motivele pentru care am ales-o a fost faptul că are un compartiment separat pentru încălțăminte. Mereu am avut problema cum separăm încălțămintea murdară de restul lucrurilor? Ei bine am găsit și soluția. Aceasta se poate plia în buzunarul propriu, pentru a putea fi transportată și depozitată ușor. Geanta a fost testată pentru rezistență la tracțiune și abraziune și poate fi folosită și pentru călătorii. Prețul accesibil de doar 29,99 lei m-a făcut să nu o las.

Genţi sporturi de echipă - Geantă Kipocket 40 L  KIPSTA
Genţi sporturi de echipă - Geantă Kipocket 40 L  KIPSTA

TRICOU 100 EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT DOMYOS

Un tricou din bumbac este esențial la orele de educație fizică și numai. Eu aleg mereu bumbacul ca material deoarece oferă respirabilitate pielii și oferă și confort.

ÎMBRĂCĂMINTE EDUCAȚIE FIZICĂ FETE - Tricou 100 ed.fizică fete DOMYOS
ÎMBRĂCĂMINTE EDUCAȚIE FIZICĂ FETE - Tricou 100 ed. fizică Fete DOMYOS

ALTE ACCESORII

La capitolul accesorii aș încadra șosetele, tot în funcție de încălțămintea aleasă. Trebuie să fie dintr-un material respirant sau dacă încălțămintea este impermeabilă, vei avea nevoie de șosete dintr-un alt fel de material: acestea trebuie să absoarbă transpirația. De asemenea, un accesoriu important este bustiera ce oferă susținere.

ȘOSETE DRUMEȚII COPII - Set 2 perechi șosete MH100 QUECHUA
ÎMBRĂCĂMINTE EDUCAȚIE FIZICĂ FETE Treninguri si Imbracaminte sport - Bustieră S500 ed. fizică fete DOMYOS - Inapoi la scoala, inapoi la sport

Voi ce sport faceți sau v-ar plăcea să faceți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *