Travel

Împlinește-ți visul american cu Vacanțe Speciale

Bună dragile mele,

Cred că nu există persoană care să nu își dorească să ajungă în America. Cu spune o vorba din popor fiecare vrea să-și împlinească visul american. Ei bine este mai ușor decât îmi închipuiam. Când eram în facultate era programul Erasmus cu care puteai să mergi în afara țării să studiezi fie pentru un semestru, fie pentru un an. M-a tentat mereu să aplic însă nu am transformat asta într-o prioritate, de altfel nici nu s-a concretizat.

Însă visul american nu se compară cu nimic. Din totdeauna mi-am dorit și îmi doresc să ajung în America, mai exact în orașul care nu doarme niciodată, New York. Numai gândindu-mă la zgârie-nori, lumini, diversitatea și nebunia ce te înconjoară te trimite într-o stare de visare. Acum e mult mai ușor, există o deschidere mai mare către această oportunitate. Și ce este cel mai important, există oameni abilitați să te îndrume. Dacă înainte mă temeam de necunoscut și asta devenea o piedică în a ajunge acolo unde îți dorești, acum lucrurile s-au schimbat.

Ce este programul Work and Travel?

Work and Travel USA este un program de schimb cultural internațional al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, care permite studenților la zi din diverse țări ale lumii să meargă în vacanța de vară în Statele Unite pentru a lucra și a călători. Principalul scop al programului Work and Travel este acela de a familiariza studenții străini cu viața și cultura Americii moderne. Dar și de a da posibilitatea locuitorilor Statelor Unite ale Americii sa înțeleagă alte culturi. Astfel va fi un schimb de experiență a ambelor țări.

Cui ii este adresat?

Programul Work and Travel USA este destinat studenților înscriși la cursuri de zi în universități acreditate, de stat sau particulare. Beneficiile studentului participant în programul Work and Travel USA:

  • șansa de a întâlni cultura americană, de a descoperi America, de a vizita orașele preferate și a muncii pe perioada vacanței de vara pentru a câștiga banii investiți în program și a călători prin locuri de neuitat;
  • oportunitatea de a exersa limba engleză și a o îmbunătăți gratuit;

  • șansa de a câștiga o nouă perspectivă asupra vieții, de a observa propria cultura și a percepe asemănările dintre culturi ;

  • extinderea interacțiunii comerciale, îmbunătățirea cunoștințelor într-o companie globală, înțelegerea culturii de business, câștigarea experienței de muncă internațională;

  • experimentarea unor situații neobișnuite, câștigarea unor abilități necesare traiului zilnic;

  • posibilitatea de a lega prietenii cu studenți Work and Travel din diverse țări;

  • câștigarea independenței și a maturității.

Work and Travel prin CND Management Solutions

Programul Work and Travel se realizează cu sprijinul specialiștilor în selecția studenților eligibili. Agenții de recrutare ce reprezintă sponsorii auditați de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii. Cei de la societatea CND MANAGEMENT SOLUTIONS vin în ajutorul vostru. Este o societate cu experiență de 8 ani în conducerea unei agenții Work and Travel, deținătoare a agenției de turism touroperatoare CND TURISM – VACANȚE SPECIALE.

Programul de vară Work and Travel USA se desfășoară pe o perioada de 4 luni. Angajatorul este o companie din SUA care oferă locuri de muncă pentru studenții internaționali. De finanțarea programului se ocupa BRD prin Creditul Work and Travel. De emiterea DS-ului (permisului de munca) se ocupa sponsorul partener, iar de pregătirea ta pentru SUA ne ocupam noi, prietenii tăi de la Vacanțe Speciale.

Acest articol a fost scris pentru proba nr. 17 a SuperBlog 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *