Fashion

Idei de cadouri sportive de la Decathlon

Bună dragile mele,

Când spunem decembrie, spunem Crăciun, familie, magie, cadouri. Anul acesta mi-am propus să fiu gata din timp cu cadourile și să nu las totul pe ultima sută de metri. Așadar am început să pregatesc lista cadourilor și voi începe în căutarea lor cât de curând. Încerc de fiecare dată să aleg cadouri simbolice, dar în același timp și utile.

Prietenii de la Decathlon au o venit anul acesta cu o super propunere de cadouri pentru femei , cadouri pentru bărbați , dar mai ales cadouri pentru copii. Eu deja am aruncat un ochi pe site-ul lor și am găsit o mulțime de produse la super prețuri.

CADOURI PENTRU FEMEI

Mamei m-am gândit să-i iau o geacă impermeabilă călduroasă de iarnă și am găsit-o la un super preț de 119,99 lei. Și pentru că vreau să-mi fac și eu un cadou, mi-am ales aceeași geacă ca a mamei. Prietenei mele cele mai bune i-am ales câteva articole de fitness pentru că ne-am propus amândouă ca iarna să nu stea în calea sportului. Așadar am promis că vom continua să facem sport acasă indiferent cât de capricioasă va fi vremea de afară. Am ales o saltea Nymba pentru pilates pentru zilele când nu putem ieși afară să facem sport împreună.

Media 0
Media 0

CADOURI PENTRU BĂRBAȚI

Tatălui meu i-am ales niște ghete îmblănite ce sunt doar 119,99 lei și cu siguranță îi vor plăcea. Iubitului meu i-am ales o geacă impermeabilă de iarnă neagră cu glugă. Vreau să vă menționez că au multe variante de culori pentru majoritatea articolelor și astfel vă puteți alege ceea ce vă plăcea. Este un produs conceput pentru drumeție pe zăpadă. Confortabilă până la -10°C. Ideală pentru drumeție pe zăpadă: glugă călduroasă, căptușită, buzunare călduroase, bandă de protecție în spatele fermoarului, pentru 3°C în plus. Concepută eco,impermeabilă şi confortabilă -10°C.

Media 0
Media 0

CADOURI PENTRU COPII

La capitolul copii am să aleg pentru verișorul meu o pereche de cizme impermeabile cu arici ce îi vor fi foarte utile când va veni zăpada. Au o susținere îmbunătățită și oferă o temperatură de confort: -10°C, iar temperatură limită fiind de -22°C. Am ales culoarea negru, dar le puteți găsi pe alte 2 variante de culoare. De asemenea am găsit niște mănuși tactile tricotate foarte frumoase. Mi-a plăcut mult imprimeul rustic și faptul că au un material special pe degetul arătător, pentru a putea utiliza telefonul fără a scoate mănușile. Am mai luat și un guler de schi Firstheat Negru, este un guler din polar, pentru confort termic pe pârtie și numai. Mi s-a părut foarte practic și comod de purtat. Materialul este foarte moale, călduros și ușor de întreținut. Vine în 2 variante de culori, negru și roz și a fost doar 7,99 lei.

Media 0
Media 0
Media 0

Vă îndemn și pe voi să aruncați o privire pe site-ul celor de la Decathlon. Sau dacă aveți posibilitatea, de ce nu, să le faceți o vizită în magazinele fizice. Cu siguranță vă vor ajuta în alegerea cadourilor pentru sărbătorile din această perioadă.

Voi v-ați făcut lista pentru cadourile celor dragi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *