Fashion

Haul încălțăminte de la Reverse

Bună dragile mele,

Dacă zilele trecute vă povesteam despre un haul cu hăinuțe, astăzi trebuie să completăm ținuta cu un haul cu încălțăminte. Așadar vreau să vă arăt ce mi-am mai cumpărat în materie de încălțăminte de pe site-ul celor de la Reverse.

Mi-am luat 2 perechi de cizme îmblănite stil UGG. Cum mi-a fost foarte greu să mă decid între 2 modele care îmi place mai mult, așadar le-am luat pe ambele. Cizmele sunt din piele ecologică, iar talpa este cauciucată de o foarte bună calitate. Vă spun și un secret: este acel gen de talpă anti alunecare. Am ales culoarea kaki și bleumarin.

Am găsit pe Reverse cele mai frumoase modele de încălțăminte atât casual, sport cât și elegante, iar prețurile sunt extrem de accesibile.

De asemenea, cea de-a treia pereche comandată au fost niște ghete din piele naturală întoarsă. Am ales culoarea roșu deoarece nu o am în garderobă și cumva m-am ferit deoarece am impresia că se asortează destul de greu. Așadar mi-am făcut curaj și mi-am achiziționat-o și nu-mi pare rău deloc. Au o piele de bună calitate , iar talpa este una antiderapantă.

Ceea ce vreau neapărat să punctez este rapiditatea cu care mi-a fost livrată comanda, ceea ce pentru mine, ca și client este un mare plus și o mare bilă albă pentru ei. Am plasat comanda într-o zi de marți, iar miercuri dimineața aveam mesaj de la curier că va fi livrat coletul. Pe lângă livrarea foarte rapidă și promptitudinea cu care a fost preluată comanda, un alt plus îl voi acorda calității produselor.

Pe cei de la Reverse îi puteți găsi atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *