Beauty,  Make-up

Haul Import Direct

Bună dragile mele,

De mult nu am mai făcut un haul. Am câteva produse de pe site-ul celor de la ImportDirect pe care aș vrea să vi le arăt. Am descoperit site-ul celor de la Import Direct întâmplător. Mi-au atras atenția în primul rând prețurile scăzute față de alte site-uri/ magazine, dar și varietatea de produse pe care o au. Oferă o gamă largă de detergenți și cosmetice din care fac parte cele mai cunoscute branduri introduse pe piață. Majoritatea produselor sunt importate direct din țările vestice ale Europei și îndeplinesc cele mai exigente cerințe în ceea ce privește calitatea.

Am ales câteva produse cosmetice, de îngrijire, dar și un produs pentru casă.

Wella Pro Series Șampon Color Infinity

Gama Wella cred că este cunoscută tuturor deoarece consider că are printre cele mai bune produse de îngrijirea a părului. Wella Pro Series este un șampon profesional destinat părului vopsit. Recunosc că nu l-am luat pentru mine, ci pentru mama mea deoarece eu nu am părul vopsit încă. Spun ”încă” deoarece intenționez să fac o schimbare la nivelul părului în viitorul apropiat. Astfel, o să vă vorbesc prin prisma mamei mele. Menționez că are un păr blond spre gri, o culoare destul de greu de întreținut. Șamponul Wella Pro Series este destinat să prelungească și să întrețină culoarea. Lasă părul mătăsos și strălucitor și chiar s-au văzut diferențe de când îl folosește. Are un miros tare plăcut și curăță foarte bine. Vine într-o cantitate de 500ml și poate fi găsit aici la un preț recomandat de 8,32 lei.

Body-X Sare de baie Sweet Pomegranate & Raspberry

Brandul Body-X este unul nou pentru mine, dar care m-a impresionat plăcut. Sarea de baie cu rodie și zmeură are un miros incredibil. Îți vine, efectiv, să o mănânci. Este un adevărat răsfăț pentru corpul tău lăsând pielea catifelată. Vine într- o cantitate de 600g. Se găsește aici la un preț recomandat de 5,36 lei.

Maybelline Mascara Lash Sensational Luxurious

Este mascara pe care mi-o doream de foarte mult timp să o încerc deoarece este foarte lăudată în blogosfera românească și nu numai. La prima vedere nu m-a încântat aplicatorul și mi-am zis că este un mare fail. Mare mi-a fost mirarea când l-am aplicat pe gene și efectul a fost unul wow. Alungește și dă volum, exact ce ne dorim fiecare dintre noi de la o mascara. Într-un cuvânt mi-a plăcut mult și chiar își merită toate laudele. Produsul se găsește aici la un preț recomandat de 19,64 lei.

Rimmel Tus Pleoape Scandaleyes

Dacă aș primi întrebarea de ce produs din trusa de machiaj nu te-ai putea lipsi? Cu siguranță răspunsul ar fi tușul. Îl folosesc zilnic și sunt în căutarea celui mai bun. Cel de la Rimmel Scandaleyes este foarte aproape de adevăr. Este un tuș tip cariocă foarte ușor de folosit. Este rezistent, nu se transferă și se usucă mat. Produsul de găsește aici la un preț recomandat de 10,60 lei.

Chique Contour BQU-R214

Pensulele de la Chique chiar sun ”șic”. Mi-a plăcut mult designul lor și mi-a fost foarte greu să aleg una. Am ales-o pe cea pentru contouring. Este o pensulă cu peri foarte moi și perfectă pentru a blendui produsul. Intenționez să le cumpăr pe toate pentru că sunt calitative. Spun asta pentru că pe lângă că își face foarte bine treaba, am spălat-o și nu i-a căzut niciun fir. Produsul se găsește aici la un preț recomandat de 15,35 lei.

Cif Detergent Pardoseli Wild Orchid

Ultimul produs trebuia să fie și unul pentru casă. Pot să spun că am o mică obsesie când vine vorba de curățenia casei. Mai bine zis legat de detergentul pentru pardoseli. Obligatoriu trebuie să aibă un parfum cât de cât de durată și să curețe bine. Folosesc diverși detergenți pentru pardoseală, dar cel mai mult îmi place Cif. Am ales varianta cu Orhidee, pe care nu o încercasem, și a devenit preferata mea dintre toate. Spală la fel de bine ca celelalte, dar parfumul este unul foarte fain Produsul se găsește aici la un preț recomandat de 5,24 lei.

În concluzie, voi recumpăra multe dintre produsele prezentate mai sus și cu siguranță voi apela la cei de la Import Direct. Vă recomand și vouă să aruncați o privire pe site-ul lor. Comandă minimă pentru a comanda produse este în valoare totală de minim 200 lei. La comenzi cu valoare totală de peste 3000 lei transportul este gratuit.

Un comentariu

  • Trandafir Mihaela Anabela

    preturile sunt intradevat accesibile, dar nu imbatabile neaparat… eu inca sunt in dubii daca sa comand sau nu… pt ca pragul de200lei e cam maricel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *