Fashion

Haul cu haine de la Femmeluxe

Bună dragile mele,

Suntem în plină iarnă și din zi în zi este mai frig. V-am mai povestit că sunt o persoană foarte friguroasă și de curând am plasat o comandă pe site-ul celor de la Femmeluxe . Am găsit multe variante comode și călduroase pentru perioada aceasta. Sper să vă inspire și pe voi alegerile mele.


Sand Cuffed Joggers – Lizzie

Am ales câteva perechi de trousers perfecți pentru casă. Am ales culoarea bej și gri. Cum mie îmi plac hainele cât mai largi și fluffy de data aceasta am ales varianta ”prea larg”. Din experiențele mele trecute cu site-ul Femmeluxe când se întâmpla să aleg haine prea mici, strâmte, etc. am zis să iau mărimea 12 care s-a dovedit foarte mare. Din păcate sunt foarte largi și nu prea îi pot purta. Materialul, croiala sunt impecabile. Sunt perfecți pentru vremea rece. În talie au o bandă elastică ce poate fi reglată în funcție de preferință.

test
Grey Cuffed Joggers – Lizzie

De asemenea am mai ales o nuanță de gri superbă, dar din păcate aceeași mărime. Materialul este unul foarte bun, dar din păcate nu îi pot purta nici pe aceștia din cauză că sunt foarte largi.

test
test

Deja mi-am alcătuit wish list-ul pentru următoarea comandă și am adăugat o pereche de Jeans și un Bodysuit. De asemenea, am pus ochii și pe câteva Corset Dress.

Voi ce produse aveți în plan să vă achiziționați pentru toamna aceasta?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *