Fashion

Haul Bonprix de primăvară

Bună dragile mele,

Știți vorba aceea: vine primăvara bine-mi pare? Ei bine eu sunt foarte încântată că a venit primăvara și temperaturile încep să crească. De mult visam să încep să port rochițe, la balerini, sacouri, etc, dar vremea capricioasă m-a oprit. Și odată cu venirea primăverii nu putea să lipsească și o mică serie de cumpărături. Și cine-i cel mai bun prieten în ale cumpărăturilor dacă nu Bonprix. V-am mai povestit că îmi plac foarte tare produsele de pe site-ul lor și găsiți de la îmbrăcăminte, încălțăminte până la articole pentru casă. Și bineînțeles că am vrut să plasez o comandă pentru un singur produs, dar nu am putut să mă abțin și am mai cumpărat alte 2 articole.

Așadar eu am intrat pe site căutând o geacă neagră din piele sau imitație de piele. Am găsit o Geacă Biker de care m-am îndrăgostit iremediabil. Este o piesă tinerească realizată din material cu aspect lucios care imită pielea, căptuşită cu material cu un imprimeu leopard. Model este prevăzut cu fermoar oblic de încheiere, buzunare frontale şi multe elemente decorative, precum capse şi găici. Consider că aceasta nu ar trebui să lipsească nimănui din garderobă deoarece este o piesă versatilă, ușor de asociat diferitelor ținute.

Palton scurt

Pentru că am prins sezonul reducerilor la Bonprix, am ales și un palton negru scurt. A fost doar 89,99 lei, mi se pare un super preț pentru un palton ca acesta. Materialul este unul destul de grosuț și ține chiar foarte bine de cald, un soi de ”stofă bucle” (din poză se vede mai bine). În mod normal port mărimea 38, dar pe acesta l-am ales în mărimea 36 deoarece este ușor oversized. Aș fi putut să aleg chiar o mărime mai mică.

Rochie tip cămaşă, cu cordon

Și pentru că nu puteam să plasez comanda fără să aleg și o rochiță, am optat pentru o rochie tip cămașă, cu cordon. Îmi place tare mult că este cu mânecă lungă și destul de vaporoasă. Rochia dispune de şliţuri laterale şi este prevăzută cu o bridă de nasturi. Poate fi purtată fie cu pantofi cu toc, fie cu balerini sau de ce nu cu o pereche de cizme înalte.

Voi cum ați început primăvara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *