Skincare

Gama TOLERAINE- rutina de îngrijire a pielii sensibile

Bună dragile mele,

Cred că toată lumea știe cât de mult îmi plac campaniile celor de la Buzzstore și că aștept cu nerăbdare noutățile propuse de ei. De această dată am avut norocul să fiu aleasă să primesc spre testare produsele de la La Roche-Posay, gama TOLERAINE. Eu deja am în rutina de îngrijire a tenului meu produse de la acest brand și nu m-au dezamăgit niciodată, fapt pentru care am continuat să le recumpăr.

Gama TOLERAINE

Gama Toleraine a fost creată special pentru tenul sensibil, indiferent de tipul de ten pe care îl avem. Gama TOLERIANE conține produse cu o toleranță ridicată, formulate cu un minim de ingrediente pentru a limita riscul alergiilor. Confort extrem și de lungă durată, fără parfum, conservanți sau alcool, pentru a calma pielea deteriorată și iritată.  Tenul meu este mixt, gras în zona T și normal pe restul feței. Încă de când au apărut mi-am dorit să le testez et volia am intrat în posesia a două produse care nu trebuie să lipsească nimănui: Toleraine – crema de spălare și Toleraine sensitive – crema hidratantă prebiotică.

Toleraine Crema de spălare

Eficacitate recunoscută de către consumatori* ne spune că:

  • Lasă pielea curată 97,4% ;
  • Înlătură machiajul de pe față 88,9%;
  • Se simte gentil pe piele 99,1%;
  • Lasă pielea hidratată 92,3%.

Produsul NU conține parfum sau alcool. Conține 4 ingrediente care calmează, protejează și ajută la repararea pielii: apă termală La Roche-Posay, glicerină, niacinamidă și ceramide.

Pentru mine a fost dragoste la prima atingere și de când l-am primit nu l-am mai lăsat. Are o textură cremoasă, fină și curăță delicat tenul. După ce mă demachiez cu apă micelară, îmi umezesc palmele cu apă și pun puțin produs după care îl aplic cu mișcări circulare pe întreg tenul. Uneori îl folosesc împreună cu un dispozitiv de curățare a tenului tip Foreo. Ulterior clătesc și îmi tapotez fața cu un prosop până am tenul uscat.

Îmi place foarte mult pentru că nu îmi lasă tenul uscat și nu am acea senzație de a te ”ține”. Ba mai mult îl simt hidratat.

Produsul se găsește în varianta de 200mL sau 400mL. Iar prețul său variază între 40 de lei până la 100 lei, în funcție de unde îl achiziționați.

Toleraine Sensitive cremă hidratantă prebiotică

Când pielea este sensibilă este necesar nu doar să reparăm bariera cutantă a acesteia, dar și să protejăm bariera microbiană; bariera invizbilă ce protejează natural pielea.
– Hidratează pentru 48 de ore. Repară și protejează bariera pielii.
– Calmează intens. Calmează și reduce iritațiile pielii. Atenueză efectul de „piele care ține”, senzația de frunicături, uscăciunea și roșeața ocazională.

NU conține parfum sau alcool, este non-comedogenic, non-iritant și non-sensibilizant.

Are o textură foarte lejeră care intră imediat în piele. Tenul meu mixt o tolerează foarte bine și nu îmi lasă pelicula grasă, ci o strălucire foarte naturală de ten sănătos. O folosesc seara după ce m-am demachiat, iar dimineața înainte de machiaj. Hidratează foarte bine, iar fondul de ten se așează mai bine.

Produsul vine în varianta de 40ml la un preț recomandat de 52 lei până la 100 lei în funcție de locul de unde îl achiziționați.

Voi ați încercat aceste produse?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *