Lifestyle

Franke te ajută să fii și tu un home decor influencer

Bună dragile mele,

Sunteți de acord cu mine că în afara serviciului, bucătăria este locul unde petrecem cel mai mult timp? Iar pentru asta trebuie să avem confortul pe care ni-l dorim. Sunt atât de multe lucruri pe care le folosim într-o bucătărie, de la chiuvetă până la hotă, etc. Mereu am spus că în momentul în care voi avea casa mea o voi decora singură fără să apelez la designeri. Astfel vreau să vă prezint cum văd eu bucătăria perfectă pentru mine.

Bucătăria minimalist- modernă

În primul rând aș opta pentru o bucătărie cu geamuri cât mai mari, să am parte de toată lumina din lume, dacă s-ar putea. Nu sunt adepta tapetului sau faianței încărcate, îmi doresc ceva foarte simplu. Aș opta pentru culoarea alb sau bej, poate chiar și o nuanță de negru pentru mobilier sau aparatele electrocasnice.

Și pentru că deja am ăn minte cum ar arăta bucătăria perfectă am consultat mai multe site-uri, dar m-am oprit la unul singur care îmi oferă tot ceea ce am nevoie, este vorba despre cei de la Franke România.

Despre Franke România

Franke este o companie elveţiană cu 70 de subsidiare în 40 de ţări la nivel global. Bazele companiei au fost puse în anul 1911, prímele chiuvete fiind produse în anul 1925. Franke este cel mai mare producător de chiuvete pentru bucătărie din lume şi este lider în cercetarea şi dezvoltarea unor materiale şi a unor produse noi pentru bucătărie. Franke este principalul furnizor de sisteme incorporabile pentru bucătării casnice. Franke România este parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporaţiei multinaţionale Franke Artemis şi activează pe piaţa locală din anul 1998, fiind lider pe piaţa autohtonă de echipamente incorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic.

Cu alte cuvinte sunt perfecți pentru ceea ce caut eu

De mult spațiu avem nevoie în bucătărie, atât pentru depozitre cât și pentru a ne desfășura în voie. Iar un blat mare lângă chiuvetă sau chiar în mijlocul bucătăriei ar fi foarte util. Pentru că am ajuns și la capitolul chiuvete bucătărie am găsit una din fragranite ( amestec de granit natural și o rășină acrilică), cu o cuva mare, una mica si picurator. Este o chiuveta elegantă ce nu ar trebui sa lipseasca dintr-o bucatarie modernă. Cuva mică este utilă în spălarea fructelor, legumelor și a pastelor. 

Am găsit și o baterie Franke ,pe care să i-o atașez, din inox. Este o baterie monocomandă cu monojet, iar în pluj vine cu un set de filtre la pachet. Am găsit și o plită cu grătare din fontă cu 5 arzătoare. Și asta nu e tot cuptorul se potrivește perfect și parcă este parte integrantă din blat, atât de perfect este. Frigiderul îmi doresc să fie side-by-side cu un congelator generos deoarece mie îmi place să-mi fac în fiecare toamnă depozite din grădina proprie pentru iarna ce urmează.

De asemenea hota mi se pare esențială în orice bucătărie și am găsit chiar una care promite să nu facă prea mult zgomot. Am văzut că este la modă mașina de spălat vase, însă eu o consider necesară atunci când ai o familie mare și astfel vei folosi multe vase. Atunci când sunteți 2 de început nu este nevoie, dar când familia se va mări o voi achiziționa și pe aceea.

Cam acestea ar fi produsele ”vitale” ,să le spun așa, într-o bucătărie. Restul electrocasnicelor mai mici se pot adapta în funcție de necesități și de dorințe.

Voi cum vedeți bucătăria visurilor voastre?

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *