Fashion

Fii funky cu Funky Fain

Bună dragile mele,

De ceva timp mă bate gândul să extind blogul și pe partea de fashion. Nu sunt o expertă și aș îndrăzni să spun că este un domeniu destul de delicat. Spun delicat deoarece gusturile nu se discută. Ceea ce mie îmi place, ție poate nu. Și este normal pentru că suntem diferiți.  Însă poate mai sunt și alte persoane care rezonează cu ideile mele. Îmi încep aventura fashion cu FUNKYFAIN, mai exact cu o pereche de ghete de damă.

Pot să spun că au ”apărut” în viața mea la momentul potrivit. Vremea capricioasă ce tocmai a venit m-a speriat puțin și m-a făcut să mă gândesc direct la iarnă. Și credeți-mă că nu sunt deloc prietena iernii și implicit a zăpezii. Numai când mă gândesc la munții de zăpadă sau la ghețușul care se va forma. Când eram mai mică, dar chiar și acum câțiva ani, eram campioană la căzături. Dar ce mai spun de umezeala care va fi după ce se va topii zăpada. Știu nu e cea mai prietenoasă descriere, însă acesta este sentimentul pe care mi-l dă. Prefer o cană mare de ceai, cu multe, multe pături, șosete pufoase, un film bun și așa pot trece prin iarnă. Saaau măcar o încălțăminte care să-mi ofere siguranță.

Eram de mult în căutarea unei perechi de ghete sau bocanci sau chiar ambele. Îmi doream o pereche de ghete din piele neapărat. În ultimii ani am început să pun mai mult accent pe calitatea lucrurilor pe care le cumpăr, mai ales pe perioada iernii. Nimic nu se compară cu pielea naturală în comparație cu cea ecologică. Mai ales că eu sunt foarte neatentă când vine vorba de încălțăminte și reușesc să o stric de cele mai multe ori într-un timp scurt. Nu știu cum reușesc ca toate încălțările să le lovesc în vârf, să le zgârii pe margine, în așa fel să nu îmi mai am ce să le fac decât să le schimb. Cu pielea naturală lucrurile stau cu totul altfel, este mult mai rezistentă și nu la fel de ”sensibilă” ca cea ecologică.

Povestea din spatele brandului

Cei de la FunkyFain sunt o echipă tare drăguță, iar povestea din spatele brandului de asemenea. Sunt niște oameni simpli cu idei mărețe. De la o călătorie, în Grecia, au ajuns să îmbrățișeze ceea ce fac astăzi. Un atelier de pe o insulă grecească i-a ajutat să-și împlinească visul, un magazin online cu sandale faine și nu numai. Au început cu crearea unor sandale, iar încet, încet au crescut și au extins creațiile. Chiar și prin intermediul online-ului am descoperi niște oameni deschiși să te ajute.

Funky electro ROSE – PEACH 

Din atâtea modele am ales o pereche de ghete de damă cu închidere cu șiret. Ce m-a atras cel mai mult a fost culoarea, un rose-peach-somon. Dacă în imagini mi-au plăcut, când i-am primit am rămas fără cuvinte. Au o talpă subțire tip bocanc, cu toc mic, gros, pătrat. Pentru mine au talpa perfectă, nici prea subțire, dar nici prea butucănoasă. Sunt realizate din piele naturală de culoare rose – peach – somon. Merg asortați cu ușurință la orice tip de ținută. Fie că vrei să le porți cu o pereche de jeanși, fie că alegi o rochiță tip hoodie, vei fi admirată cu siguranță. 
Interiorul este căptușit cu un material textil asemănător unei blănițe scurte. Pot să spun că sunt cele mai călduroase încălțări, iar eu chiar pot spune că sunt cea mai friguroasă persoană. Eu în permanență, iarna, aveam picioarele înghețate indiferent de câte perechi de șosete aveam sau indiferent de ce încălțăminte purtam. Este adevărat că am și probleme cu circulația însă aceste ghetuțe au doborât toate miturile. Tocul este foarte foarte comod, de doar 5 cm, și dau o lejeritate în mișcare.

Sunt lucrate atât de frumos, iar de aici denotă pasiunea și munca din spatele brandului. Au dat atenție fiecărui detaliu, cusăturile sunt perfecte, chiar pot spune că nu le-am găsit niciun minus. Până și ambalajul în care au venit a fost unul de-a dreptul impresionant.

Voi ce încălțăminte alegeți pe perioada iernii?

 

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *