Skincare

Farmec celebrează sărbătorile primăverii cu oferte speciale

Bună dragile mele,

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, celebrează sărbătorile primăverii prin oferte promoționale și cadouri, disponibile atât în magazinele de brand, cât și în magazinul online, în perioada 14 februarie – 15 martie.

Începând cu Valentine’s Day și până la Dragobete, consumatorii vor beneficia de 30% reducere la cele mai iubite produse, disponibile în magazinele de brand fizice și în magazinul online www.farmec.ro.

De asemenea, în perioada 25 februarie – 15 martie,  va fi până la 30% reducere la produsele Gerovital Luxury. Gama Gerovital Luxury este prima gamă de lux din portofoliul brandului românesc și are la bază ultimele descoperiri din medicina avangardistă regenerativă, care utilizează ingrediente ultra-active, ce revitalizează proteinele tinereţii şi cresc longevitatea celulară, aducând o infuzie de tinereţe şi frumuseţe tenului.

În perioada 26 februarie – 1 martie, clienții care comandă produse din magazinul online în valoare de minimum 79 lei primesc garantat un Mărțișor la alegere, constând în produse cosmetice și de îngrijire din gama Farmec: lac pentru unghii în diferite nuanțe, Cremă de mâini și unghii cu Argan, Apă Micelară cu orhidee sau Balsam Activ cu argan și keratină.

Totodată, în perioada 6 – 8 martie, toate doamnele și domnișoarele care trec pragul magazinelor Farmec și Gerovital, dar și cele care comandă din magazinul online vor primi cadou un ruj Gerovital Beauty. Rujul va fi împachetat sub forma unei flori pentru a simboliza venirea primăverii. 

Gerovital Beauty

Gama completă de produse pentru fiecare etapă de machiaj, reprezintă cadoul perfect pentru un plus de culoare. Astfel, Farmec oferă promoții de 50% pentru Pudra Compactă nuanța Deschis, nuanța Mediu și nuanța Închis; Pudra Luminozitate; Fardul de obraz în nuanțele Piersică, Roz și Maro, precum șipentru Paletele fard de pleoape SMOKEY, ROSE și NUDE. Produsele selectate oferă un machiaj impecabil și de durată pentru un început de primăvară elegant.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În februarie, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara, 20 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu şi Râmnicu Vâlcea și 2 magazine Gerovital deschise prin sistemul de franciză, la Bacău și Pitești.

Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brandurile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania   

Instagram: www.instagram.com/farmec/

Site şi magazin online: www.farmec.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *