Skincare

Farmec – calea spre frumusețe

Bună dragile mele,

Nu am mai vorbit de mult timp despre produse cosmetice, îngrijire etc. Despre cei de la Farmec cred că ați auzit și sunt sigură că ați încercat măcar un produs al lor. Dacă nu voi, atunci mamele voastre cu siguranță. Cu o vechime considerabilă în industria cosmectică, Farmec, este cel mai mare producător român de cosmetice. De curând au lansat în formă modernizată gama Aslavital Mineralactiv prin adaptarea la noile tendințe în domeniul cosmetic și la nevoile actuale de protecție împotriva poluării urbane ale consumatorilor. Astfel, prima gamă românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din munții Pădurea Craiului, conține 15 produse cu formulări inovatoare.

De curând în rutina mea zilnică au intrat aceste produse create pe baza argilei 100% naturale, netratate chimic, în componența căreia se regăsesc peste 20 minerale naturale.  Soluționează problemele distincte ale tenului, în special ale celor sensibile, ușor iritabile, și se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 25 și 40-55 ani.

Gama Aslavital Mineralactiv asigură un program de îngrijire a tenului prin mineralizare, regenerare, detoxifiere și antipoluare urbană, aducând o infuzie de tinerețe și naturalețe tenului. Astfel, pentru demachiere și tonifiere, gama oferă o varietate de produse cum ar fi: apa micelară cu argilă, emulsia demachiantă detox, pentru hidratarea, detoxifierea și protejarea tenului împotriva stresului urban, fiolele hidratante detox, etc.

Am ales câteva produse care mă vor ajuta să lupt împotriva poluării zilnice cu care luăm contact. Astfel voi avea un ten sănătos și curat.

Apa micelară cu Argilă Aslavital Mineralactiv

Apa micelară cu Argilă este recomandată pentru curățarea și detoxifierea tenurilor sensibile sau care se confruntă cu reacții la efectele negative ale factorilor de mediu (radiații UV, poluare urbană, poluare electronică), reacții alergice, roșeață, iritații, vase de sânge proeminente, deshidratare, ridare prematură. O aplic cu un disc cosmetic, dimineața și seara, pe față, gât și decolteu. Nu necesită clătire. Înlătură chiar și machiajul waterproof.

Fiolele regenerare celulară Aslavital Mineralactiv

Fiolele regenerare celulară  ajută la susținerea regenerării celulare naturale și eliminarea toxinelor din piele, asigurând creșterea elasticității pielii. În urma aplicării, pielea rămâne netedă, revigorată și protejată.

Fiolele regenerare celulară asigură îngrijirea tenului pe timpul nopții. Sunt recomandate pentru revitalizarea și detoxifierea tenurilor sensibile sau care se confruntă cu reacții la efectele negative ale factorilor de mediu (radiații UV, poluare urbană, poluare electronică), reacții alergice, roșeață, iritații, vase de sânge proeminente, deshidratare, ridare prematură. Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor. Nu necesită clătire. Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere. Pentru ruperea fiolei cu ajutorul capacului de protecție, instrucțiunile se găsesc în prospectul din interiorul cutiei. Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern!

Crema hidratantă antipoluare SPF10

Crema hidratantă antipoluare SPF10 Aslavital Mineralactiv conține un complex de ingrediente cu efecte de hidratare, protecție UV și de atenuare a efectelor nedorite ale poluării urbane și electronice. O folosesc dimineața după curățarea tenului în prealabil cu apa micelară cu argilă. Factorul de protecție ține departe radiațiile UV și va oferi o îngrijire pe tot parcursul zilei. Este recomandată pentru hidratarea și protecția tenurilor sensibile sau care se confruntă cu reacții la efectele negative ale factorilor de mediu (radiații UV, poluare urbană, poluare electronică), reacții alergice, roșeață, iritații, vase de sânge proeminente, deshidratare, ridare prematură. Lasă tenul catifelat și gata pentru aplicarea machiajului.

Am observat că după ce folosesc această gamă fondul de ten se așează mai bine și nu mai revin cu o altă bază de machiaj. De asemenea și rezistența acestuia este mai mare. Formulă unică și originală cu Argilă 100% naturală și Cobiodefender EMR. Sunt produse hipoalergenice. Testate dermatologic.

Produsele ASLAVITAL sunt disponibile în magazinul online www.farmec.ro și în rețeaua de magazine de brand Farmec și Gerovital, dar poate fi achiziționată și din hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

Voi ați încercat această gamă?

Acest articol a fost scris pentru proba nr. 21 a SuperBlog 2018

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *