Beauty,  Skincare

Fa Island Hawaii Love

Bună dragile mele,

Odată cu venirea verii cei de la Fa ne încântă simțurile cu noua gamă Island Vibes. Aceasta cuprinde 3 arome delicioase care instinctiv te duc cu gândul la vacanță, după cum le spune și numele:

  • Hawaii: aromă de ananas și plumerie;
  • Fiji: aromă de pepene și ylang-ylang;
  • Bali: aromă de vanilie și mango.

Participând la campania celor de la Buzzstore am primit gama Hawaii. Pachetul conținea: un gel de duș  Fa Island Vibes 250 ml, 1 Deo Fa Island Vibes 150 ml, 1 minge gonflabilă de plajă, 5 brățări, 5 flayere despre campania Fa cu premii.

Gel de dus Fa Island Vibes Hawaii

Gelul de duș Fa oferă o îngrijire prețioasă a pielii, lăsând-o catifelată. Are un miros divin care va cuprinde întreaga baie, mai să-l mănânci. Combinația de ananas și flori de frangipani te duce cu gândul la o vacanță exotică, plajă, mare. Nu persistă foarte mult pe piele,însă este doar un gel de duș nu un parfum pentru corp. Raportul cantitate, calitate, preț este mai mult decât satisfăcător și accesibil tuturor.

Deo Fa Island Vibes Hawaii

Deodorantul are același miros ca și gelul de duș și rezistă foarte bine pe parcursul zilei. Nu conține aluminiu, un lucru foarte important în alegerea unui deodorant. De asemenea nu pătează, deci poate fi purtat cu orice tip de îmbracăminte fără a lăsa urme inestetice.

https://www.buzzstore.ro/referral-form/?ref=68165

Ambele produse dețin certificat vegan. Preșul variază între 11-20 de lei. Pot fi găsite atât în hypermarketuri, supermarketuri, cât și online.

Dacă vreți să testați și voi produsele celor de la Buzzstore vă puteți înscrie aici.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *