Skincare

Epilare profesională la tine acasă cu EpilatPRO.ro

Bună dragile mele,

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un subiect destul de controversat în zilele noastre, mai exact despre epilare. Și nu orice fel de epilare, ci epilare profesională la tine acasă. Știm că există numeroase modalități pentru înlăturarea părului corporal mai mult sau mai pțin dureroase, mai mult sau mai puțin rapide. Printre acestea se numără: epilarea cu aparatul de ras, epilarea cu ceară, epilarea cu cremă depilatoare, epilarea ipl, epilarea cu zahăr, epilatorul. Astfel, în funcție de rezultatele pe care le dorim și timpul de care dispunem fiecare optează pentru modalitatea de epilare preferată.

Epilarea cu produse profesionale

Eu am ales epilarea cu ceară acasă de câțiva ani buni, dar alternez și cu epilatorul. Mai exact ceara încălzită, însă nu am deținut niciodată un aparat pentru încălzirea ei, ci mă foloseam de alte metode și odată cu asta au venit la pachet diferite accidente . Nu am avut niciodată ceară profesională, ci am folosit doar ceara din comerț care mi-a tot dat bătăi de cap de-a lungul timpului.

Epilare profesională la tine acasă

Așadar, m-am gândit că este timpul să trec la next level și să îmi simplific viața. Spun asta deoarece am apelat la ceara elastică profesională. Mie îmi place să-i spun epilare profesională la tine acasă. Mai bine zis mi-am luat un întreg kit pentru o epilare cu produse profesionale acasă.

Am ales Kit 5 epilare PRO Wax de pe site-ul EpilatPRO. Conține tot ceea ce trebuie să aibă o femeie în rutina epilării:

  • 1 Incalzitor de ceara PRO Wax 400ml
  • 1 kg ceara FILM granule ATHINA la alegere
  • 1 lotiune cu Aloe Vera inainte de epilare 150ml ATHINA
  • 1 ulei / lotiune dupa epilare 150ml ATHINA la alegere
  • 1 pachet 100buc spatule lemn mari EpilatPRO
Epilare profesională la tine acasă
Epilare profesională la tine acasă

De când le folosesc este totul atât de simplu și mi-au simplificat tot procesul plus mi-a diminuat timpul de epilare seminificativ. Pe site-ul celor de la EpilatPRO veți găsi o mulțime de produse faine, de la încălzitoare de ceară, decantaore ceară, ceară sub toate formele (granule, tăviță, ceară de unică folosință) până la uleiuri, emulsii și alte accesorii pe care le găsiți în saloanele de înfrumusețare. Acum vă puteți bucura și voi în intimitatea casei voastre de aceleași servicii profesionale ca la salon.

Voi ce metode alegeți când vine vorba de epilat?

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *