Uncategorized

Enroush – o alegere naturală și sănătoasă

Bună dragile mele,

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un subiect pe care nu l-am abordat până acum, dar foarte important. Un subiect sensibil sau ”tabu” cum ar spune alte persoane. Enroush este un brand, care din pasiune pentru tot ce este natural și din dorința de a oferi o nouă perspectivă asupra menstruației, au creat o gamă de produse ce îți vor fi un real ajutor în cea mai delicată perioadă a lunii sau în rutina ta de îngrijire zilnică. Au folosit doar ingrediente naturale combinate într-un mod inovator pentru ca tu să te simți protejată pe tot parcursul lunii.

Misiunea ENROUSH

Misiunea lor este să susținem împreună educarea femeilor din întreaga lume. Cum ? Asigurându-le acces la informație și o gamă de produse naturale, fără să facem compromisuri în ceea ce privește calitatea sau ingredientele. Împreună putem reuși să schimbăm percepția curentă asupra menstruației, prezentând acest proces exact așa cum este: firesc, natural și extrem de important.

Enroush a creat cele mai bune produse de îngrijire intimă care asigură cea mai eficientă protecție naturală. Tampoane și absorbante zilnice create 100% din bumbac organic certificat .

De la femeie la femeie, vrem să oferim puterea de a lua decizii informate și de a discuta deschis despre menstruație, un dar care necesită a fi gestionat cu cea mai mare grijă, în așa fel încât să te simți în siguranță pe tot parcursul lunii. Cu toții știm că menstruația poate să implice și un disconfort însă împreună putem face aceasta experiență mai placută, cu mai mai multă grijă și iubire de sine.

Așa că de ce să nu folosim un produs sustenabil, creat sub atenta supraveghere a specialiștilor? Știai ca brand-urile convenționale de îngrijire intimă nu sunt obligate în mod legal să listeze toate ingredientele pe etichetele produselor?

Reconsiderând felul în care percepem feminitatea, cu mai mult respect pentru ciclul menstrual este singurul mod de a susține emanciparea femeilor, făcându-le să conștientizeze puterea și frumusețea de a fi femeie.

Kit de îngrijire intimă

Produsele vin într-un ambalaj cu un design elegant care arată ca un accesoriu. Își pot avea locul în poșeta noastră lângă parfum, ruj sau mascara, făcându-ne să ne simțim mai frumoase, mai sexi și mai încrezătoare. Până la urmă, tampoanele și absorbantele sunt produse care ne arata firescul si frumusețea menstruației – parte importantă a ciclului vieții.

Ce mi se pare foarte fain este faptul că vă puteți face abonament. Astfel primiți la fiecare 4 săptămâni sau 8 săptămâni produsele acasă. De asemenea, puteți să alegeți voi cum să mixați tampoanele în funcție de nevoile voastre. Mai multe informații găsiți aici. Am pentru voi și un cod de reducere de 10% LARISAA10 la achiziția oricăror produse.

 Când te pui pe primul loc și faci din starea ta de bine o prioritate, toate lucrurile se vor schimba într-un mod pozitiv.

Voi folosiți produse organice pentru îngrijirea intimă?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *