Skincare

Elixirul frumuseții

Bună dragile mele,

În urmă cu o lună am avut o frumoasă colaborare cu cei de la Manna unde am avut ocazia să-mi aleg câteva produse spre testare. Încă de la început am pus ochii pe Elixirul de lux pentru față și l-am ales necontenit. Recunosc că m-a atras foarte tare ambalajul. Și da am obiceiul de a alege produse fie ele cosmetice, de îngrijire, etc după ambalaj. Este vorba de o sticluță roz cu ghirlande, iar pe deasupra, capacul practic cu pipetă îi facilitează utilizarea. Întotdeauna mi-a plăcut modul acesta de dozare cu pipetă deoarece când îl folosesc mă simt ca un mic chimist :)).

Alături de uleiurile cosmetice obținute prin presarea sâmburilor și semințelor de caise, rodie, măceșe, merișor și afine, am inclus în ser și ulei de șofrănel. Elixirul pentru față conține vitamina E, componente hidratante naturale, dar și extract de algă și iarbă de mare. Mirosul plăcut îi este conferit de aroma dulce-condimentată a uleiului esențial de mușețel roman.

L-am folosit atât dimineața, cât și seara. Am aplicat câteva picături pe tenul curat, dar și în zona ochilor. Am masat până a intrat în piele, et voilà un ten hidratat și pregătit pentru machiaj sau pentru somn. Elixirul de lux pentru față de la Manna este menit să înlocuiască crema de zi, crema de noapte, ser pentru față datorită proprietăților sale. De asemenea cu acest ser poți îngriji și pielea decolteului. Nu lasă o peliculă grasă chiar dacă este alcătuit dintr-o alăturare de uleiuri. Sunt foarte mulțumită de acest produs și de rezultatele lui. Mai am foarte puțin produs și intenționez să îl cumpăr.

Unt de shea filtrat prin vulcanit cu lavandă și arbore de ceai

Un al produs achiziționat a fost Unt de shea filtrat prin vulcanit cu lavandă și arbore de ceai. Untul de shea filtrat prin rocă vulcanică cu ulei de lavandă și arbore de ceai îți răsfață pielea într-un mod gentil, și cu ajutorul aromei sale fermecate, îți încarcă mintea cu gânduri pozitive. Conține latex natural, este perfect universal datorită compoziției sale unice: îl poți folosi pe ten gras, cu acnee și uscat, dar și pe ten matur.

Iată 6 argumente pentru folosirea untului de shea filtrat prin rocă vulcanică cu ulei de lavandă și arbore de ceai:

  1. Îl poți folosi pe toate tipurile de ten
  2. Îl poți încerca cu încredere chiar dacă tenul tău suferă de acnee
  3. Este o comoară pentru tenul matur
  4. În experiența noastră, se absoarbe ușor și nu lasă senzație untoasă pe tenul tău
  5. Te răsfață din creștet până în călcâie
  6. Te poți aștepta la o textură fină, moale și ușor de aplicat

Este important de știut:
Cu toții avem tenuri diferite. Dacă ești printre cei care suferă de alergii la nuci și alune sau la latex, la prima utilizare, aplică doar o cantitate mică de unt de shea pe cotitura brațului sau pe partea interioară a încheieturii. Continuă să-l folosești doar dacă te-ai asigurat că nu apar reacții alergice. Unele persoane mai sensibile pot avea reacții alergice.
A se evita zona ochilor și a gurii.

Balsam pentru tâmple Oaza de linişte

Dacă te lupți cu stresul zilnic Balsamul penru tâmple Oaza de liniște este o bună soluție de relaxare. Conţine mai multe uleiuri esenţiale 100% naturale – folosite de obicei în aromaterapie. Uleiul esențial de lavandă are un efect calmant și practic, dizolvă stresul. Fortifică sistemul nervos și calmează mintea, dăruindu-ți echilibru emoțional. Ajută de asemenea în combaterea migrenei și insomniei. Conține ulei esențial de rozmarin care te ajută să combați depresia, dar și ulei esențial de ghimbir ce redă buna dispoziţie celor apatici sau timizi.

Mod de utilizare

Ia cu degetul o cantitate mică de balsam şi întinde-l pe frunte, tâmple şi zona din spatele urechilor. Masează-l delicat şi insistă în aceste zone, cu mişcări atente, circulare.

Produsele se găsesc aici.

Preț recomandat: Elixir de lux pentru față: 149 lei ; Balsam de tâmple Oaza de liniște: 25,90 lei; Unt de shea filtrat prin vulcanit cu lavandă și arbore de ceai: 29,90 lei;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *