Health

Detoxifiant imunoprotector – Life Impulse® Gel cu pulpa de Aloe Vera BIO

Bună dragile mele,

Încă de anul trecut am hotărât ca după Crăciun, Anul Nou să încep o detoxifiere. M-am documentat foarte bine înainte de a începe pentru că nu am vrut să afectez organismul. Zis și făcut. M-am oprit la un produs pe care îl mai văzusem în blogosferă și despre care auzisem numai lucruri bune. Este vorba despre detoxifiantul Life Impulse® Gel cu pulpa de Aloe Vera BIO. Pe lângă acest detoxifiant am grijă și la alimentație.

Despre aloe vera deja știm că este recunoscută datorită efectului terapeutic: detoxifică organismul, menține sănătatea sistemului digestiv, reglează sistemul imunitar și respirator. Prin consumul regulat de aloe vera, pielea devine elastică și catifelată. Compoziția 100% naturală, fără coloranți și arome artificiale este bine tolerata de organism.

Beneficii și efecte

Life Impulse® Gel cu pulpa Aloe Vera BIO este produs din plantele Aloe Barbadensis Miller crescute organic, care sunt o sursa naturală de: vitamine, aminoacizi, enzime și minerale. Produsul conține ingrediente bioactive esențiale – POLIZAHARIDELE pentru care Aloe Vera este extrem de cunoscută. De asemenea, Aloe Vera și-a dovedit de-a lungul timpului calitățile în fortificarea și menținerea sănătății sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, cu ușoare proprietăți laxative. Susține sistemul imunitar, datorită proprietăților antivirale, antibacteriene și analgezice.

Mod de utilizare

Se recomandă 4-8 linguri pe zi, începând cu vârsta de 12 ani. Preferabil a se lua dimineața pe stomacul gol. Se recomandă a fi amestecat cu un suc de fructe. Acesta nu este un medicament și nu înlocuiește tratamentul de specialitate recomandat de medic.

Fortifică și menține sănătatea sistemului digestiv, prin vindecarea și ameliorarea disconfortului, având și ușoare proprietăți laxative. Susține sistemul imunitar datorită proprietăților antivirale, antibacteriene și analgezice. Prin consumul regulat de aloe vera, pielea devine elastica si catifelata. Compoziție 100% naturala. Gelul este o sursă naturală de: vitamine, aminoacizi, enzime, minerale.
VEGAN 
VEGETARIAN 
Fără ingrediente de origine animală
NU este testat pe animale

Voi cum vă detoxificați organismul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *