Health

De Crăciun, frumusețea vine din interior!

A venit anotimpul în care facem oameni de zăpadă, mergem la patinoar, la ski, la săniuș sau la o plimbare prin zăpada proaspăt așternută. Ne punem haine groase, căciula, fularul și ne bucurăm de aerul rece de iarnă, atât de energizant și care mereu ne îmbujorează obrajii. Cu toate că avem senzația că suntem bine protejați de frig, pielea noastră va resimți efectele temperaturilor scăzute, a vântului neprietenos sau lipsa umidității din aer. Aerul rece și uscat al iernii poate avea și el un efect negativ asupra pielii, părului sau unghiilor noastre, determinând apariția deshidratării acestora. Iar acest plus de deshidratare este important de evitat dacă vrem să ne protejăm pielea de primele semne ale trecerii timpului.

Pentru a ne menține sănătatea și hidratarea pielii și a preveni apariția ridurilor fine, am învățat să ne ferim vara de soare cu ajutorul cremelor speciale, a hainelor și accesoriilor vestimentare potrivite, iar iarna să continuăm să consumăm multe lichide și fructe proaspete. Ceea ce ne lipsește deseori însă, este ingredientul cheie, cel care reprezintă aproximativ 70% din proteinele pielii și îi conferă elasticitatea, fermitatea și structura pe care o iubim: colagenul. După vârsta de 25 de ani însă, producția de colagen natural scade gradual, cu o rată de 1% pe an, iar împreună cu el și producția de acid hialuronic, care are un impact suplimentar asupra hidratării și supleței pielii. Tratamentele specifice, serurile și cremele care fac parte din rutina zilnică de îngrijire, ne oferă protecție limitată în timp și nu sunt suficiente pentru a compensa procesul de îmbătrânire care începe din interiorul corpului, din straturile mai profunde ale pielii. De aceea este necesară hrănirea pielii din interior.

Cu Aspasia® Collagen Beauty îi poți oferi organismului tăutot ceea ce are nevoie pentru a menține zilnic sănătatea, strălucirea și frumusețea pielii, a părului și a unghiilor tale. Formula sa complexă îți completează dieta și rutina zilnică de îngrijire, favorizând creșterea nivelului de colagen din țesuturile pielii prin suplimentarea cu colagen și prin stimularea producției sale în mod natural, alături de acidul hialuronic, un hidratant biologic al pielii. Deoarce conținutul de colagen lichid este absorbit la nivelul intestinului, el contribuie din interiorul organismului la reînnoirea aspectului pielii, părului și unghiilor. Creată sub formă de fiole cu soluție gata preparată și ușor de folosit, formula Aspasia® Collagen Beauty conține un complex special de colagen, acid hialuronic și vitaminele C, E, Zinc și Biotină, care împreună ajută la creșterea elasticității pielii și atenuarea ridurilor și a liniilor fine. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, și împreună cu vitamina E, protejează celulele pielii împotriva stresului oxidativ. Biotina și Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii și a părului.

Cu o dietă echilibrată, o hidratare zilnică corectă și suportul din interior oferit de Aspasia® Collagen Beauty pielea ta va fi protejată de efectele deshidratării pe durata întregului sezon rece și va avea un aspect strălucitor tot anul!  Cu doar o fiolă de Aspasia® Collagen Beauty pe zi îți poți acorda îngrijireadedicată de care ai nevoie, din interior. Părul și unghiile vor avea un aspect mai sănătos, iar pielea ta va beneficia de hidratarea de care are nevoie, liniile fine și ridurile mai adânci se vor diminua și își va recăpăta elasticitatea și strălucirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *