Lifestyle

De ce m-am înscris la Super Blog 2018

Bună dragile mele,

Din întâmplare ”răsfoind” alte bloguri am aflat despre o competiție foarte faină. Este vorba despre Super Blog, ediția 2018. Am aflat că este una dintre cele mai longevive și antrenante competiții din blogosfera românească, având drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri. Având în vedere că sunt la început cu blogul și chiar îmi doresc să împărtășesc cu mai mulți oameni ceea ce scriu, am hotărât să mă înscriu. M-a bucurat foarte tare faptul că avem libertatea, indiferent de ”vechime”, să participăm.

Cu greu am luat decizia de a-mi deschide un blog. De ce? Pentru că nu am avut curajul necesar. Frica de penibil sau că nu va avea niciun succes ceea ce scriu m-au împiedicat. Ar fi multe de povestit, însă o voi face într-un alt articol. Am început cu publicarea unor recenzii ale produselor pe care le-am testat și care mi-au plăcut sau nu, dar îmi doresc să evoluez, să fac mult mai mult.

Îmi plac foarte tare provocările, termenele-limită, dar și competiția. Știu că mă va ajuta mult această participare și voi avea numai de învățat, de la sponsori, prin cerințele pe care le au, până la parteneri și participanți. Mai am multe de învățat , dar voi încerca să dau tot ceea ce este mai bun și sper să ajung cât mai departe.

Vă pup!

Mult succes tuturor participanților!

 

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *