Beauty

Dacoderm- Adio picioare obosite

Bună dragile mele,

Prin vara anului trecut am avut o colaborare tare faină cu cei de la Dacia Plant. Deși eu sunt fanul lor dintotdeauna datorită ceaiurilor, al tincturilor, siropurilor, etc., m-au surprins cu o gamă de produse de care eu nu auzisem. Gama Dacoderm conține cremele lor terapeutice. Acum am ocazia să testez niște produse care au venit la fix pentru mine, parcă mi-au citit gândurile. Este vorba despre crema pentru picioare obosite și crema pentru călcâie. Un adevărat răsfăț pentru picioarele mele.

Crema pentru Picioare obosite 

Din cauza statului prelungit în picioare, lucrului îndelungat la birou, mersului pe tocuri sau a temperaturilor ridicate în timpul verii, picioarele devin obosite si grele. Crema Dacoderm are o textura lejera, non-grasă și conține peste 92% ingrediente naturale active. Extractul de camfor și ardei iute din compoziție conferă relaxare picioarelor obosite, stimulează circulația venoasă, alungă durerea, iar pielea rămane hidratată.

Efecte: – conferă o senzație de prospețime, relaxare și ușurare a picioarelor obosite;
– energizează picioarele, oferind o senzație de confort și hidratare;
– detensioneaza musculatura și articulațiile blocate sau rigide;
– stimulează circulația venoasă;
– încălzitor;
– activează circulația periferică.

Mod de utilizare: Se aplică pe pielea piciorului curățată în prealabil, de 2-4 ori pe zi, prin masaj ușor până la pătrunderea completă în piele. Nu aplicati crema pe răni deschise. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Evitați contactul cu ochii.

Preț recomandat: 17,85 lei

Crema pentru Călcâie

 
Crema pentru călcâie se absoarbe rapid în piele, iar formula sa cu extracte de alantoină, mentă, măsline și uree are un efect exfoliant și emolient, lasand un miros plăcut și proaspăt. Crema pentru călcâie va permite să vă încălțați imediat după aplicare deoarece nu are un efect lipicios. Conține 79% ingrediente naturale.

Este recomandată pentru îngrijrea pielii crăpate, aspre, întărite, uscate sau îngroșate. Se aplică pe pielea piciorului curățată în prealabil, de 2-4 ori pe zi, prin masaj ușor până la pătrunderea completă în piele.

Preț recomandat: 17,85 lei

Despre alte creme din gama Dacoderm v-am povestit mai pe larg aici .

Voi cum vă relaxați picioarele după o zi obositoare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *