Beauty,  Skincare

Dacia Plant – Izvor de sănătate

”Sănătatea începe cu sufletul nostru, iar sufletul se poate vindeca prin iubire.”

Bună dragile mele,

Vreau să vă povestesc despre un brand drag mie încă din copilărie. Este vorba despre cei de la Dacia Plant. De ce îmi sunt atât de dragi? Pentru că au o varietate de produse de la ceaiuri, tincturi, până la produse alimentare. Produsele Dacia Plant sunt create după rețete originale și sunt adaptate perfect modului modern de viață.

Ei știu că sănătatea este starea naturală a omului. De aceea vor să ne ofere produse 100% naturale, să ofere organismului uman posibilitatea să-și manifeste inteligența naturală, dar să-și regăsească și echilibrul sănătății. Trebuie să știm că plantele medicinale sunt adevărate minuni care ne ajută să ne menținem sănătatea fizică și emoțională.

Crema pentru dureri articulare

Cred că oricine s-a confruntat cu probleme articulare, indiferent de vârstă. Eu am încercat diferite produse de acest gen însă nu toate au avut rezultat.
Crema pentru dureri articulare conține 94,8% ingrediente naturale previne și tratează cu delicatețe disconfortul articular. Gheara-diavolului reduce durerile articulare până la dispariție, îmbunătățește mobilitatea articulară, rărește intensitatea și frecvența crizelor reumatice; Untul pământului are acțiune antiinflamatorie; Camforul stimulează circulația sangvină, iar ienupărul este un puternic antibacterian și antiseptic.

Mod de utilizare: Crema se aplică pe zonele dureroase, se masează ușor cu mișcare circulară de 2-3 ori pe zi sau la nevoie.

Se recomanda pentru: disconfort articular, spasme musculare, întinderi musculare, tendinite, nevralgie sciatică, lumbago, afecțiuni inflamatorii articulare, musculare și la nivelul tendoanelor, entorse, luxații.

Produsul poate fi găsit aici la un preț recomandat de 22,61 lei

Crema de Gălbenele

Vestita cremă de gălbenele, sau mai bine zis ”crema bună la orice” cum îmi place mie să îi spun.

Oferă pielii un scut de protecție eficient cu peste 92% ingrediente naturale care previne, protejează și tratează cu delicatețe pielea afectată.
Gălbenelele conțin flavonoide, carotenoizi, vitamina C, uleiuri eterice, iar extractul de galbenele este bogat in fitosteroli cu efect antioxidant.

Mod de utilizare: Se aplică prin masaj ușor, până la pătrunderea completă în piele, ori de câte ori este nevoie.

Se recomandă pentru: cicatrici inestetice, zgârieturi, arsuri ușoare, piele afectată de eczeme și micoze, circulație venoasa deficitară, degerături, plăgi post-operatorii, piele crăpată și aspră, ten îmbătrânit.

Produsul poate fi găsit aici la un preț recomandat de 13,69 lei

Crema de Tuia

Recunosc că nu știam prea multe despre tuia și proprietățile sale. Însă dacă, te confrunți cu o piele și tegumente care prezintă tendințe către infecții, ulcerații, eczeme infecțioase sau ciuperci parazite este perfectă.
Oferă pielii tale un remediu eficient cu peste 92% ingrediente naturale ce conține extract din frunze tinere ale arborelui Thuja occidentalis, în care se găsesc uleiuri volatile cu proprietăți terapeutice extraordinare – un tonic bun pentru piele, antibacterian, balsamic și cicatrizant.

Mod de utilizare: Se aplica local, de 2-3 ori pe zi.

Se recomandă a se aplica pe piele și/sau tegumente care prezintă: – tendințe către infecții – ulcerații – eczeme infecțioase – ciuperci parazite.

Produsul se găsește aici la un preț recomandat de 13,69 lei.

Crema pentru Arsuri ușoare

Cred că oricare ne-am confruntat cu arsuri fie de la placa de îndreptat părul, fie am atins de aragaz. Arsurile ușoare, arsurile solare, iritațiile și pielea sensibilă pot provoca dureri, pot deveni inestetice, iar uneori se vindecă mai greu. Vă spun aceste lucruri pentru că m-am confruntat de curând și am crema Dacoderm și-a făcut treaba. Este un remediu eficient cu peste 92% ingrediente naturale care acționează în profunzimea țesutului cu efect cicatrizant, regenerant. Extractele de aloe vera, alantoina, cătina, propolis și gălbenele calmează pielea, o dezinfectează, asigurând un scut local de protecție. 

Mod de utilizare: Se aplică local, de 2-3 ori pe zi.

Se recomandă pentru arsuri ușoare, arsuri solare, iritații, pentru îngrijirea și protecția pielii sensibile.

Produsul se găsește aici la un preț recomandat de 17,85 lei.

Produsele NU CONȚIN: parfum de sinteza; coloranți artificiali; parabeni; concentrație mare de ingredient activ; fără teste pe animale.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *