Beauty

Cum să ne albim dinții acasă

Bună dragile mele.

Mereu mi-am dorit să am dinții mai albi fără să ”îi pun în pericol” în vreun fel. Am încercat bicarbonat de sodiu, care nu a avut niciun efect, cărbune medicinal, pudră de cocos și alte ”minunății”, care au avut efect temporar. Toate prietenele mele mă sfătuiau să încerc benzile de albire de la Crest, însă am fost sceptică mereu. Mi-a fost frică să nu îmi sensibilizez dinții și mai tare. Am căutat pe internet review-uri  ale acestora și m-au convins într-un final.

Compoziția benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeași cu cea folosită de medicii stomatologi. Care este diferența? Aceleași rezultate la un preț mult mai mic. Crest Whitestrips aparține companiei Procter & Gamble S.U.A. Calitatea produsului este testată de timp. Din 2001 pe piața S.U.A.

Am ales pachetul  Crest Whitestrips 3D Professional Effects împreună cu pasta de dinți Crest 3D Radiant Mint. Pachetul Crest Whitestrips 3D Professional Effects conține 8 plicuri, iar în fiecare plic se află: 2 benzi, una pentru partea de sus a dinților (cea lungă) și una pentru partea de jos a dinților (cea scurtă).  Pasta de dinți Crest 3D Radiant Mint vă ajută să descoperiți zâmbetul natural alb. Aceasta conține ingrediente de albire pentru a curăța bine petele de suprafață și elimină bacteriile.

Mod de folosire

Aplicarea lor este una foarte simplă. Se dezlipesc benzile de pe folia lor și se aplică pe dinți (o condiție foarte importantă este să nu vă spălați pe dinți înainte de utilizarea lor). După ce le-ați aplicat așteptați 30 de minute după care dezlipiți benzile. Periați dinții deoarece cu siguranță vă va rămâne gel și chiar este necesar să îl îndepărtați.

Pasta de dinți Crest 3D Radiant Mint reduce petele de suprafață cu până la 80% și ajută la prevenirea petelor noi. De asemenea, conține ingrediente dovedite clinic ca au efect împotriva gingivitei, cariilor, tartrului și sensibilității dinților. Are o textură ușor abrazivă, astfel curăță în profunzime și va menține albul pentru mai mult timp.

Personal nu am întâmpinat niciun fel de probleme cu aceste benzi. Am auzit păreri cum că ar sensibiliza dinții, că ar apărea dureri după utilizarea lor. Eu nu m-am confruntat cu astfel de probleme (și credeți-mă dinții mei sunt foarte sensibili). Eram ferm convinsă că voi avea probleme, dar dorința de a avea dinți mai albi m-a determinat să le încerc. Acum singurul regret este că nu le-am încercat mai din timp. Sunt foarte mulțumită de ceea ce fac încă de la prima utilizare și o să le cumpăr cu drag de fiecare dată.

  • Mai multe detalii găsiți pe pagina celor de la Albirea Dintilor , unde o să descoperiți diferite kituri destinate nevoilor fiecărei persoane;
  • Se pot cumpăra pliculețele și separat;
  • Crest Whitestrips nu ar trebui aplicat peste dinții cu aparat dentar, deoarece Crest Whitestrips va albi numai porțiunea de dinți cu care gelul vine în contact;
  • Crest Whitestrips nu va dauna dar nici nu va albi aceste tipuri de lucrari dentare. Crest Whitestrips va albi numai dintii naturali, așadar, dacă aveți lucrări dentare pe dinții din față pot exista diferențe vizibile de culoare între lucrările dentare și dinții naturali;
  • Comanda ajunge în 24-48 de ore de la plasarea comenzii.

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *