Health

Cum să avem o viață sănătoasă cu ajutorul celor de la Ayurmed

Bună dragile mele,

Trăim într-o lume în care aproape că suntem bombardați cu tot felul de substanțe chimice și astfel suntem tot mai predispuși la cancer. Fiecare dintre noi încercăm să căutăm cele mai bune soluții care să contracareze poluarea, să lupte cu radicalii liberi și să întărească sistemul imunitar. Căci de ce nu, prevenția este cel mai bun medicament.

După cum știm un sistem imunitar puternic ajută corpul să lupte împotriva celulelor canceroase şi să împiedice multiplicarea acestora. Cu cât este mai sărac în nutrienţi, cu atât corpul uman va fi mai vulnerabil în faţa celulelor canceroase. Un sistem imunitar puternic presupune o alimentaţie sănătoasă şi suplimente sănătoase. În caz că nu știai, mai mult de 80% din sănătatea ta depinde de modul în care te hrănești, dacă faci sau nu sport, dacă te odihnești, ce emoții și sentimente experimentezi. Restul de 20% este transmis genetic sau are legatură cu mediul înconjurator .

Alimentaţia sănătoasă

Mediul perfect de supravieţuire a celulelor canceroase este cel acid. De aceea trebuie să evitaţi să consumaţi alimente procesate şi carne roşie, întrucât cresc aciditatea din corp. Le puteţi înlocui cu pui şi peşte. Zahărul este un alt aliment care susţine dezvoltarea celulelor canceroase. Încercaţi să vă alcalinizaţi corpul prin consumul de seminţe, cereale integrale, nuci, fructe şi legume. Mâncaţi cât mai multe legume zilnic, căci aduc enzime care stimulează creşterea celulelor sănătoase.

Suplimente sănătoase

În acest sens, de un real folos ne sunt remediile naturale, remediile ayurvedice, din plante indiene bogate în substanțe nutritive care susțin sănătatea, vitalitatea și echilibrul natural al organismului. Unele dintre cele mai importate plante benefice organismului sunt graviola și turmericul. Ambele  au un potențial antitumoral și se găsesc în suplimentul alimentar de la Ayurmed.

Suplimentul alimentar GRAVIOLA STAR™ conține o asociere de plante foarte bogate în substanțe nutritive care susțin sănătatea, vitalitatea și echilibrul natural al organismului, într-un cuvânt anticancerigene. Fructul de Graviola, prin compozitia sa, susține integritatea celulelelor și eliminarea din organism a celulelor anormale. Componentele antioxidante susțin organismul în protejarea celulelor față de stresul oxidativ, procesele degenerative și îmbătrânirea celulară prematură. Fitonutrienții susțin echilibrul și functionarea normală a sistemului imunitar.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu ½ ora înainte de masă.
Recomandat a fi folosit minimum 3-6 luni. Se poate repeta la nevoie.

Produsul se găsește aici la un preț recomandat de 31-61 lei în funcție de numărul tabletelor (50-100).

Stil de viaţă şi mişcare

Să faci mişcare nu presupune neapărat un abonament la sala de sport. Există nenumărate alte modalităţi de a creşte treptat nivelul de activitate fizică şi acestea pot fi integrate în viaţa ta de zi cu zi: hidratându-te constant,  o simplă plimbare timp de cel puţin 30 de minute zilnic, odihna şi relaxarea sunt esenţiale, stresul poate duce la probleme de sănătate, iar unii cred că predispune organismul la îmbolnăviri, dormi cel puţin 7 ore pe noapte, redu consumul de alcool şi lasă-te de fumat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *