Lifestyle

Creativitate și profitabilitate cu gravatoarele Bodor

Bună dragile mele,

Cred că și fiecare dintre noi am vrut să facem un cadou personalizat sau pur și simplu să reproduci o amintire pe un obiect. Mi-e îmi place tare mult ca atunci când ofer un cadou să aibă un simbol. De multe ori am ales personalizarea lucrurilor. Fie am personalizat o cană, fie am gravat un ceas sau un pandant, fie am personalizat un obiet vestimentar. Consider că sunt cele mai de efect cadouri pe care le putem face. Într-o lume care pune accentul tot mai mult pe personalizare, Colop România importă și distribuie gama completă de gravatoare laser Bodor pentru a acoperi astfel necesitățile oricărei producții publicitare, fie că este vorba de gravare sau de marcare pe diverse tipuri de materiale. De curând am aflat că tehnologia actuală ne permite să gravăm cu laser pe aproape orice material și în diverse scopuri.

Am aruncat o privire pe site-ul celor de la Bodor și am descoperit că au o multitudine de gravatoare laser. Mi-a atras atenția modelul BCL-0605MU. Este un gravator laser de dimensiuni medii. Ce îmi place mult este că poate fi așezat pe masă sau pe un banc de lucru, deci nu ocupă spațiu prea mult. Încorporează cele mai noi tehnologii în domeniul prelucrărilor laser într-un design cu adevarat modern. Este foarte potrivit pentru magazine mici sau ateliere de personalizări.

Specificații tehnice

Suprafața de lucru este de 60×50 cm ceea ce permite prelucrarea unor obiecte de dimensiuni mici sau medii.
Masa de lucru poate urca/coborî 15cm ceea ce permite introducerea în gravator a unor obiecte înalte: cutii de lemn, obiecte metalice etc. Ridicarea/coborârea mesei de lucru se face cu un sistem de rulmenți pe surub ceea ce asigură o miscare lină și utilizare indelungată fără probleme. Incinta de lucru este închisă cu un capac din plexiglass ceea ce permite o vedere foarte bună în timpul lucrului.

Pentru securitate, la deschiderea capacului în timpul lucrului orice operaăiune este întreruptă. Prelucrarea poate fi continuată după închiderea capacului. Controllerul de ultimă generație permite continuarea prelucrărilor chiar și după o pană de curent! În acest fel nu pierdeți material nici chiar in cazul unei avarii electrice.

Bodor este unul dintre puținii producători care oferă pointer roșu coaxial. Astfel, raza roșie de poziționare urmează exact traseul razei laser. Folosind această tehnologie se asigură poziționarea perfectă la începutul lucrului iar încadrarea gravurii ce urmează să fie făcută este foarte exactă. Tehnologia Wi-Fi inclusă în fiecare gravator Bodor permite lucrul fără fir! Acest lucru permite poziționarea gravatorului oriunde, fără restricții în ce privește distanța până la computer. De asemenea, gravatoarele Bodor pot fi controlate folosind o aplicație pentru dispozitive iOS sau Android.

Într-un cuvânt este o investiție foarte bună. Odată pentru că vă poate scuti de timp, acum nu mai este nevoie să alergați prin tot orașul. Veți face și economii, dar veți putea personaliza orice doriți și când doriți la orice oră.

Voi ce cadouri simbolice faceți?

Acest articol a fost scris pentru proba 8 a SuperBlog 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *