Uncategorized

Crăciun de poveste cu FAVI.ro

Bună dragile mele,

Oriunde ne-am uita în jurul nostru freamătă spiritul Crăciunului. Toți alergăm după cadouri, cumpărături pentru masa Crăciunului și nu numai. Nu trebuie să uităm esențialul, și anume, Crăciunul înseamnă familie. Înseamnă să ne strângem toți în jurul mesei și să depănăm amintiri, să uităm de grijile cotidiene și să ne bucurăm de prezența fiecăruia dintre noi. 

Cum am putea să facem totul mai cozy și relaxant? Aici vin în ajutor cei de la FAVI. Cine sunt ei? FAVI este liderul online al segmentelor de mobilă și decorațiuni din Europa. Ei mă vor ajuta să decorez casa astfel pentru ziua de Crăciun. 

Am pus ochii pe câteva obiecte de mobilier, obiecte pentru servirea mesei, decorațiuni, dar și câteva cadouri cu care îi voi surprinde pe cei dragi.

Obiecte de mobilier

Pentru că masa din living de anul trecut devenise neîncăpătoare am hotărât să o schimbăm și astfel am ales o masă din lemn de tec masiv. Are un stil natural și va aduce un plus deosebit mesei de Crăciun și vom avea loc cu toții. Ceea ce m-a încântat mult este faptul că este mai mult decât o masă, și anume poate funcționa ca masă suplimentară pentru plasarea articolelor în orice cameră. Indiferent dacă invitați oaspeți pentru o cină de familie de weekend sau o mâncare pregătită la repezeală, această masă frumoasă va fi foarte utilă. 

Obiecte pentru servirea mesei

Mereu am preferat vesela simplă, minimalistă care să nu încarce masa și mai mult decât oricum va fi încărcată. Spun asta pentru că masa de Craciun este întotdeauna îmbelșugată și colorată. Astfel, am ales un set din porțelan ce conține 4 farfurii mari , 4 farfurii pentru desert , 4 boluri. 

Decorațiunile

Pentru că sunt obsedată de decorațiuni și cam în orice magazin aș merge plec cu câte un mic ”suvenir”. Am ales 2 seturi de suporturi pentru farfurii cu un model tare simpatic cu reni. Am găsit niște farfurii mari decorative pe care le voi folosi drept platou pentru prăjituri, un set alb de cești cu farfurioare pentru cafea, câteva lumânări pentru a intra și mai bine în spiritul Crăciunului. Toate vor sta la loc de cinste pe masa mea frumoasă. 

Cadouri pentru cei dragi

Sau partea mea preferată. Îmi place să fac cadouri, dar cel mai mult iubesc reacțiile pe care le au cei cărora le fac cadouri. Fericirea de pe chipul lor îmi dau o stare de bine și de satisfacție. Pe site-ul celor de la FAVI am găsit câteva căni foarte simpatice care vin împachetate într-o cutie tare drăgălașă. O altă idee de cadou sunt coronițele care vin împodobite fie cu flori, fie cu conuri și alte ghirlande. 


Pentru mine Crăciunul înseamnă să fiu alături de familie, de oameni dragi mie. Dacă pe parcursul anului fiecare dintre noi suntem ocupați cu grijile zilnice, cu problemele ce pot apărea, Crăciunul ne reunește pe toți. Crăciunul înseamnă magie. 

Voi cum vă decorați casele de Crăciun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *