Uncategorized

Comanda lunii iulie de la Femmeluxe

Bună dragile mele,

O nouă lună, o nouă comandă pe site-ul celor de la Femmeluxe. Aș putea să spun că le îndraăgesc tare mult site-ul. De data aceasta am ales să-mi comand câteva tricouri foaaaarte frumoase. De cum le-am văzut mi-am spus că trebuie să le am pe toate, toate culorile dacă s-ar putea :)).

T-shit Stone ”Santa Clara” Graphic Print

La acest t-shirt m-a atras culoarea tare mult și știind că am mai comandat de la ei ceva asemănător știam că nu voi da greș nici cu acesta. Și așa a fost. Are o culoare superbă de un roz pudrat cu un model foarte finuț. Am ales mărimea S și chiar vine tare bine. Materialul este unul foarte plăcut și calitativ.

Product Image

Pink Tie Dye Padded Shoulder Sleeveless T-shirt

Aceste t-shirts sunt cele care m-au cucerit iremediabil și am ales cele 2 culori disponibile. Deși eu nu urmăresc tendințele, ci aleg piese vestimentare care să mă avantajeze și care îmi plac. Acest tip de tricou cu umeri ușor bufanți este în tendințe din câte am observat și chiar îmi place mult. Se așează tare bine și combinat cu o pereche de jeanși arată genial. Am ales mărimea S, dar aș fi putut alege și un M să vină ușor lărguț. Materialul este unul tare fain, iar combinația de culori este foarte faină.

Product Image
Product Image

Black Long Sleeve Loungewear set

V-am povestit câte de mult îmi plac compleurile lor și am ales și de această dată unul negru. Mi-au plăcut tare mult pantalonii că vin cu buzunare și sunt și ușor mai lărguți. Am ales mărimea M/L, materialul este unul foarte ușor. Aș cumpăra astfel de compleuri mereu, sunt foarte practice și te scot din ”nu știu cu ce să mă îmbrac”.

Product Image

Pentru următoarea comandă am pus deja ochii pe niște Joggers foarte faini perfecți pentru zilele mai răcoroase de vară.

Vă plac alegerile mele? Care piesă vestimentară v-a atras atenția?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *