Fashion

Comanda Femmeluxe pe timp de pandemie

Bună dragile mele,

Ce putem face când stăm acasă și am epuizat toate activitățile și afară nu putem ieși? Ei bine, răspunsul este shopping online. Asta am făcut și eu în zilele sau mai bine zis, lunile ce au trecut. Nu știu cum ați fost voi, dar mie parcă mi s-au terminat toate hainele și veșnica noastră problemă, a femeilor,” nu mai avem cum ce să ne îmbrăcăm”. Am intrat pe site-ul celor de la Femmeluxe și am găsit niște hăinuțe tare faine, haine de pandemie cum îmi place mie să le spun.

Camel Long Sleeve V Neck Leggings Loungewear Set

Un prim articol este mai exact un set compus din pantalon și o bluziță tare simpatică într-o nuanță de maro. V-am mai povestit acum ceva timp că îmi mai comandasem un astfel de set, dar nu a fost ok mărimea, iar ulterior au dispărut din stoc. Acum că a revenit mi-am comandat altul și de data aceasta este bună și mărimea. Acest Joggers este perfect, de la mărimea, la culoare, la material. Am ales mărimea M/L (12-14) și până și lungimea pantalonului este perfectă. Știți că v-am mai povestit că am această mare problemă cu majoritatea jeansilor/ pantalonilor.

Camel Long Sleeve V Neck Leggings Loungewear Set - Acadia

Black Long Sleeve Boxy Cuffed Joggers Loungewear Set

Și pentru că am stat foarte mult în casă am mai comandat un astfel de set ca cel de mai sus. Am ales de această dată culoarea negru pentru că sincer nu am avut niciodată un set complet negru. Mărimea aleasă a fost M/l(12-14) și de asemenea materialul are o calitate ireproșabilă.

Black Long Sleeve Boxy Cuffed Joggers Loungewear Set - Amor

Grey & Black Oversized Hoodie Shorts Loungewear Set

La categori Longwears am descoperit și acest set care din puctul meu de vedere este unul bărbătesc sau poate chiar unisex, deși eu nu l-aș purta. Așa că l-am luat pentru iubitul meu. Am luat mărimea cea mai mare XL pentru că știu că mărimile sunt diferite când vine vorba de femei-bărbați. Materialul este unul foarte bun, ușor grosuț, perfect pentru primăvară.

Grey & Black Oversized Hoodie Shorts Loungewear Set - Ariyah

Wine Belted Bodycon Midi Wrap Dress

Am lăsat ce este mai bun pentru final. Mă refer la această rochiță superbă într-o culoare perfectă de burgundy. Am tot vrut să îmi comand rochițe de pe site-ul celor de la Femmeluxe pentru că au niște modele drăguțe. însă nu eram sigură că sunt exact ca în imaginea de pe site. Această rochiță am văzut-o la multe fete din online și am zis că trebuie să o am și eu. Este exact ca în imagine, are un material foarte bun și se așează minunat pe corp. Am luat-o în mărimea 10 și cu siguranță nu va fi ultima.

Wine Belted Bodycon Midi Dress - Angelica

Această comandă pot spune că a fost un real succes și abia aștept să o plasez pe următoarea și să îndrăznesc mai mult. Cu siguranță în noua comandă voi include și câteva T-shirts pentru că au niște modele superbe.

Voi ce hăinuțe ați cumpărat în această perioadă?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *