Travel,  Uncategorized

Cea mai romantică experiență într-un city break alături de CHRISTIAN TOUR

Picăturile de ploaie ce bat în geam, o cană mare de ceai cu miere și căldura ce învăluie întreaga cameră. Cadrul perfect pentru a depăna amintiri, pentru a planifica un city break într-un loc magic pentru voi doi, pentru visare. Ce poate fi mai frumos decât o vacanță? Răspuns corect: mai multe vacanțe. Și pentru că se apropie aniversarea noastră de cuplu am decis să aleg o locație unde ne doream foarte tare să ajungem: Paris. Mereu ne-am imaginat cum vom străbate bulevardul Champs-Élysées, emblema Parisului: Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, dar și catedrala Notré Dame și nu în ultimul rând Disneyland.

De ce am ales Parisul? Pentru că este supranumit Orașul Îndrăgostiților după cum spun și versurile melodiei cântate de Edith Piaf “Sous le ciel de Paris/ Marchent des amoureux”. Parisul pare un oraș creat special pentru cei care se iubesc.

O destinație obligatorie a Parisului este Restaurantul Jules VerneJules Verne se află la etajul al doilea al Turnului Eiffel. Restaurantul acoperă trei segmente de-a lungul “piciorului” de turn, cu vederi diferite asupra orașului. Are o intrare separată, la baza aripii de vest și un lift privat care te poartă până la destinație. Jules Verne este unul dintre restaurantele cu cea mai bună priveliște din lume și probabil cel mai romantic loc.

Disneyland sau destinația perfectă pentru toate vârstele. Este o lume de basm, o lume a personajelor de desene animate care încântă ochii celor mici, dar și simțurile celor mari. Aici vii pentru recreere, distracție și mulă voie bună. Locul unde indiferent de vârstă e imposibil să nu te simți copil.

Podul Artelor, locul unde se spune ca trebuie sa ajunga toti cei care cred in dragostea eterna. O multitudine de lacăte ce servesc drept dovadă a cuplurilor ce au trecut pe acolo. Pe lacate sunt scrise inițialele și data ce a încununat iubirea lor, apoi sunt prinse și încuiate. Cheia va fi aruncată în apă, fiecare punându-și o dorință specială. Ce poate fi mai romantic de atât?

Catedrala Notre-Dame din Paris sau Catedrala Doamna Noastră este un monument, sediu al Arhiescopiei Parisului. Construcția desfășurată pe o perioadă de 87 de ani a rezultat într-un monument impozant de 130 de metri lungime și 35 de metri înălțime. Fațada dantelată, cele două turnuri patrulatere și cele trei porți frumos ornamentate atrag anual milioane de turiști.

Piramida de Sticlă un obiectiv turistic consacrat în jurul căruia au apărut o multitudine de povești. Una dintre povești planează faptul că piramida este construită din 666 piese de sticlă, număr ce este reprezentativ diavolului, din această cauză unor turiști le-a fost frică să mai viziteze. Acest fapt a rămas la stadiul de mit datorită numărului ridicat de vizitatori pe care îi are în fiecare an.

Pentru ca totul să iasă perfect, am hotărât să mă îndrept către echipa CHRISTIAN TOUR. Am ales un city break Christian Tour. A fost suficient să le spun unde îmi doresc să călătoresc, iar ulterior mi-au prezentat numeroase oferte city break. Ofertele presupuneau: bilete de avion Christian Tour și hoteluri Christian Tour. Mai simplu de atât nici nu se putea. Ne rămâne decât să ne bucurăm de tot ceea ne înconjoară și să ne bucurăm unul de celălalt.

Acest articol a fost scris pentru proba 2 a SuperBlog 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *