Uncategorized

Careline SWEET KISS

Bună dragile mele,

Se apropie Crăciunul și cadourile încep să apară ușor, ușor. Primul cadou a fost o frumoasă surpriză de la prietenii mei SANO. Spun surpriză pentru că am primit produse pentru îngrijirea corpului, iar eu știam că cei de la SANO au produse pentru curățenie. Am descoperit că brandul Careline face parte din grupul SANO BRUNO’S ENTERPRISES LTD . Laboratoarele CARELINE dezvoltă, produc și comercializează produse cosmetice profesionale, atât de make-up, cât și de îngrijire personală.

Fondata în 1965, SANO a ajuns în Israel liderul de piață in preferințele consumatorilor pentru produse de curățenie a casei și igienă. În România SANO este prezent de mai bine de 15 ani, timp în care a reusit să pună la dispoziție produse optime pentru îngrijirea gospodăriilor.
Prin nouă gamă, Careline își propune să aibă grijă și de frumusețea ta,  oferindu-ți produse cosmetice, make-up și îngrijire corporală. Nevoi, aspiratii si stil de viata. Repere esentiale care definesc CARELINE transpuse în produse care au grija de tine.

Produsele CARELINE

Am primit din gama Sweet Kiss: gelul de duș cremă, crema de corp și o cremă de mâini. Ca primă impresie când am deschis pachetul a fost faptul că miros divin.

Gel de dus cremă Careline Sweet Kiss curață în profunzime, este îmbogățit cu vitamine și minerale hidratante care hrănesc pielea. Formula unică Careline oferă pielii elasticitate, o textură fină și o atingere ca de mătase care durează toată ziua. Gelul de duș este hipoalergenic, fără parabeni, testat dermatologic și intens hidratant. Gelul de duș poate fi găsit aici la un preț recomandat de 12,60 lei.

Crema de corp Careline Sweet Kiss, îmbogățită cu Unt de Shea hidratant, se absoarbe rapid menținand nivelul de hidratare. Formula unică Careline oferă pielii elasticitate și o protejează împotriva deshidratării, în timp de accelerează procesul de regenerare al celulelor pielii. Oferă pielii o textură fină, revigorantă și mătăsoasă, care durează toată ziua. Loțiunea este hipoalergenică, fără parabeni, testată dermatologic și intens hidratantă. Crema de corp poate fi găsită aici la un preț recomandat de 17,23lei.

Crema de mâini Careline Sweet Kiss bogată cu Unt de Shea pentru a hrăni pielea. Formula unică Careline oferă pielii elasticitate și o textură catifelată. Vitamina E calmează pielea. Provitamina B5 hidratează pielea și protejează mâinile împotriva deshidratării. Crema de mâini este hipoalergenică, fără parabeni. Crema de mâini se poate găsi aici la un preț recomandat de 7,97lei.

Din punctul meu de vedere sunt niște produse foarte bune, la prețuri extraordianare, iar ambalajele lor sunt pur și simplu delicioase. De asemenea, sunt o idee perfectă de cadou în această perioadă.

Voi ați testat aceste produse?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *