brow serum janviere
Beauty,  Skincare

Brow Serum Janviere

Bună dragile mele,

Acum câțiva ani sprâncenele subțiri erau un trend. Am trecut și eu prin el și încă îl regret. Spun asta pentru că din cauză că le-am pensat excesiv acum nu mai cresc. Dar totodată pot să spun că sunt un caz fericit pentru că am văzut și întâlnit multe femei care au mers atât de departe încât și-au eliminat sprâncenele naturale și și-au tatuat altele subțiri în locul acestora. Am încercat tot felul de soluții să le fac să crească, dar nu au avut niciun efect. De ceva timp am început să folosesc Brow Serum de la Janviere.

Janviere selectează doar cele mai bune și naturale ingrediente pentru o creștere optimă a sprancenelor. Ingrediente: Ricinus communis seed oil, Simmondsia chinensis seed oil, Glycerin, Water, Panthenol, Tocopherol, Helianthus annuus seed oil, Biotinoyl tripeptide-1

brow serum janviere
brow serum janviere

Tripeptidele susțin proliferarea cheratinocitelor din bulbul pilos și asigură ancorarea optimă a părului prin stimularea sintezei și organizării moleculelor de adeziune laminin 5 și colagen IV.

Uleiul de ricin este ideal pentru stimularea creșterii firelor de păr, previne căderea și subțierea, ofera volum. Are puternice proprietati antibacteriene, antifungice și este bogat în nutrienți (proteine, minerale, acizi grasi esențiali).

Uleiul de Jojoba este remediul ideal pentru combaterea căderii părului, stimulează creșterea naturală, hidratează și protejează sprâncenele de acțiunea factorilor externi.

Vitaminele E si B5 sunt Perfecte pentru sprancene sanatoase, dese, rezistente. Hidratare de durata, fortificare și stimulare în ceea ce privește creșterea sprâncenelor, pentru o perioadă îndelungată. Aceste ingrediente naturale sunt delicate cu zonele sensibile din jurul ochilor și nu irită pielea.

Mod de folosire:

Este foarte ușor de folosit. În primul rând trebuie să îndepărtați tot machiajul, iar apoi cu ajutorul aplicatorului special distribuiți produsul. Brow Serum Janviere vine la pachet cu mai multe aplicatoare, astfel veți putea folosi produsul mult timp.

Un lucru foarte important este faptul că toate produsele Janvière sunt realizate din ingrediente naturale, fara sulfați și parabeni, nefiind testate pe animale.

brow serum janviere

Ce am observat în urma folosirii Brow Serum Janviere?

Cum vă spuneam încă de la începutul articolului că mi-am distrus sprâncenele, iar acum nu mai cresc. Încă de când l-am primit spre testare mi-am zis că îl voi folosi cu strictețe în fiecare seară și așa am făcut. Îl aplic seara și îl las să acționeze până dimineța. Este și recomandat acest lucru pentru că pe perioada zilei fiecare dintre noi mergem la serviciu sau desfășurăm diferite activități care nu ne permit folosirea lui. Este un ulei care nu intră în profunzimea pielii și lasă acea peliculă grasă. Îl folosesc de 2 săptămâni și sunt foarte încântată de rezultat. Brow Serum Janviere îl găsiți aici la un preț recomandat de 59,50 lei

Voi ați încercat produse pentru creșterea sprâncenelor? Dacă da, ce produse v-au ajutat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *