Beauty,  Skincare

Biotrade – soluția pentru o piele hidratată

Bună dragile mele,

Pe zi ce trece este tot mai frig si iarna este tot mai aproape de noi. Ei bine atunci când se instalează frigul pielea mea este foarte sensibilă. În general, pielea corpului meu este uscată, dar în anotimpul rece devine și mai uscată. Prietenii mei de la Biotrade mi-au trimis câteva produse spre testare care îmi vor fi de ajutor.

Keratolin Body – loțiune de corp cu 12% UREE

Loțiunea de corp Keratolin este o loţiune care hidratează în mod natural pielea foarte uscată, pruriginoasă şi descuamată.
Asigură hidratarea şi apărarea zilnică a pielii, prin creşterea conţinutului hidric al epidermului, înlătură celulele moarte acumulate în stratul cornos prin efectul moderat keratolitic, reface funcţia de barieră cutanată, protejând astfel pielea de factorii nocivi ai mediului extern.
Loţiunea de corp Keratolin conţine 12% Uree, care reglează conţinutul de apă în piele şi creează o continuă senzaţie de hidratare şi confort.

Keratolin FOOT 40% UREA

Keratolin 40% uree este un gel intensiv potrivit pentru înmuierea și exfolierea clavusurilor rebele, a verucilor, a pielii și unghiilor îngroșate. Poate fi aplicat și la nivelul coatelor, genunchilor și călcâielor.

Maxi balm – balsam pentru unghii

Maxi Balm este un balsam care hrăneşte şi întăreşte lama unghială, fiind bogat în vitamina A, E şi lanolină. Formula lui echilibrată hrăneşte rădăcina lamei unghiale, menţine buna ei hidratare şi înmoaie cuticulele. Maxi Balm menţine unghiile mai frumoase şi sănătoase, prevenind fragilitatea, stratificarea şi casarea unghială. Balsamul poate fi folosit în diverse stări de modificare ale unghiilor, deoarece conţine o substanţă antibacteriană şi antifungică. Maxi Balm este ideal pentru refacerea şi menţinerea echilibrului natural al unghiilor, păstrându-le sănătoase, netede şi strălucitoare.
Maxi Balm este potrivit pentru prevenirea deshidratării patului unghial, rezultată prin aplicarea și îndepărtarea frecventă a lacului de unghii.

Voi cum faceți față pielii uscate în anotimpul rece?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *