Health,  Uncategorized

Biotissima Hyaluron & Collagen Complex

Bună dragile mele,

Fiecare dintre noi ne dorim o piele sănătoasă și luminoasă. Odată cu trecerea anilor elasticitatea pielii scade și de aceea trebuie să venim în ajutorul ei. Dermatologii spun că pielea începe să își piardă din elasticitate după vârsta de 25 de ani. E vârsta la care celulele epidermei își cam încetinesc activitatea, iar hormonii determină o subțiere a pielii. Trebuie să ținem cont că cea mai importantă metodă de a menține elasticitatea pielii. și nu numai, este alimentația și mișcarea.

Life Care care vine în întâmpinarea noastră cu un supliment alimentar ce promite să ne ajute în :

  • menținerea sănătății epidermei;
  • susținerea frumuseții părului;
  • susținerea frumuseții unghiilor;
  • tonifierea pielii;
  • redarea elasticității pielii.

PREZENTARE

Biotissima® Hyaluron & Collagen Complex are ca principale ingrediente active acidul hialuronic și colagenul. Rolul acidului hialuronic la nivelul pielii este de a menține cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere și sănătoase: suplețea, elasticiatea și tonicitatea. Insuficiența sa conduce la riduri și cute. Principiile active ale acestei combinații de acid hyaluronic și colagen contribuie la menținerea prospețimii și elasticității pielii, dar și a frumuseții părului și unghiilor.

MOD DE UTILIZARE

Flaconul conține 15 capsule. Se recomandă 1 capsula pe zi, persoanelor cu vârsta de peste 15 ani. Nu depășiți porția zilnică recomandată. A se feri de lumină, a se păstra la loc uscat și răcoros. Dieta normala nu poate fi înlocuită cu folosirea acestui supliment alimentar. Nu lăsați acest supliment alimentar la îndemâna copiilor mici.

Efectele utilizării produsului variază în funcție de fiecare persoana și pot să difere de cele descrise pe site. Cât timp l-am folosit am încercat să am o alimentație cât mai sănătoasă și să beau mai multă apă. După utilizarea lui am observat o îmbunătățire la nivelul părului, și anume, nu mi-a mai căzut. De asemenea piele îmi este mult mai luminoasă.

* Acest produs NU este testat pe animale . Se găsește aici la un preț recomandat de 19,99 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *