BIODERMA PIGMENTBIO
Uncategorized

Bioderma Pigmentbio- noua gamă pentru piele hiperpigmentară

Bună dragile mele,

Bioderma a lansat în luna decembrie a anului trecut gama Pigmentbio destinată pielii hiperpigmentare. Ce înseamnă asta? Din cauza efectelor soarelui, poluării, îmbătrânirii, hormonilor din sarcină sau iritațiilor, pielea acumulează semne și pete brune, ca rezultat al trecerii timpului. Toate acestea sunt cauzate de supraproducția de melanină, care duce la schimbarea aspectului normal al pielii. V-am mai povestit într-un articol trecut cât de mult îmi plac produsele de la Bioderma și cât de bine au funcționat pentru tenul meu. De aceea mi-am pus toată încrederea în ele și nu m-au dezamăgit.

Cele 4 produse din gama Pigmentbio oferă o rutină complexă pentru pielea sensibilă și este eficientă pentru problemele de hiperpigmentare. Avem un produs pentru curățarea tenului și alte 3 pentru tratare.

Spuma de curățare Pigmentbio

Este un produs exfoliant cu microelemente care previne și ajută la corecția petelor pigmentare. Conține AHA (acid citric) cu rolul de a îndepărta impuritățile și netezește tenul, asigurând un efect imediat de strălucire. Se aplică pe pielea umedă, se masează ușor și apoi se clătește bine, în fiecare dimineață și seară. De asemenea, poate fi folosită și ca mască, o dată sau de 2 ori pe săptămână, dacă se aplică un strat mai gros. În acest caz se lasă să acționeze 5 minute după care se clătește cu apă călduță.

Ser concentrat cu Vitamina C Pigmentbio

Eu în trecut am mai folosit seruri cu vitamina C și am avut rezultate. Acesta are o concentrația mare în AHA și oferă o eficacitate asemănătoare peelingului, fără a agresa pielea și fără a o usca datorită efectului de hidratare pentru 8 ore. Se aplică 5 picături în fiecare seară timp de 1 lună pe față și gât, după curățare cu Pigmentbio Spumă de curățare. Seara, produsul poate fi aplicat singur sau înainte de Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte. Iar dimineața, recomandăm să fie utilizat împreună cu un factor de protecție neapărat. A se evita zona conturului ochilor. În urma folosirii, pot fi resimțite ușoare furnicături, dar acestea ar trebui să dispară rapid. Dacă senzația persistă, se recomandă încetarea utilizării produsului.

ser concentrat pigmentbio

Cremă de zi SPF 50+ Pigmentbio

Pigmentbio Cremă de zi SPF 50+ beneficiază de Tehnologia LUMIREVEAL™ este îmbogățită cu un cocktail din VITAMINELE C, E și PP pentru a proteja bariera de protecție a pielii, dar și pentru efect instant de strălucire. Astfel prin aplicarea acestui produs obținem hidratare și protecție împotriva razelor solare și a poluării. Se aplică dimineața pe față și gât, după curățarea. În cazul expunerii prelungite la soare, se recomandă reaplicarea la un interval de 2 ore. Intră rapid în piele și nu lasă acea peliculă albă pe care o dau alte creme cu factor de protecție. De asemenea ambalajul este perfect pentru dozarea optimă a produsului.

daiy cream pigmentbio

Cremă regeneratoare de noapte Pigmentbio

Este mai grasă, dar lejeră în același timp decât crema de zi, dar este și normal acest lucru întrucât noaptea este cel mai bun moment pentru refacerea naturală a pielii. Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte stimulează reînnoirea celulară și producția de colagen pentru o piele mai fermă și mai luminoasă la trezire. Acționează ca o mască pe parcurul mopții și formează un strat protector pentru a reține apa și pentru a oferi o acțiune continuă toată noaptea. Dimineața te vei trezi cu un ten mai luminos și hidratat.

crema de noapte pigmentbio

În trecut, din cauza neinformării și a deciziilor mai puțin bune, m-am ales cu câteva pete solare și mi-a accentuat și mai tare pistruii. Nu am folosit factor de protecție și asta și-a spus cuvântul. Această schemă de tratament, aș putea să o numesc, mi-a ameliorat acea culoare maronie și acum sunt mai puțin vizibile. Acest lucru îl văd după aproximativ 2 săptămâni de la utilizarea produselor. Până la finalul tratamentului sper că voi scăpa de aceste pete în totalitate.

Voi ați folosit gama Pigmentbio de la Bioderma?Dacă da, ce produs v-a plăcut cel mai mult?

31 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *