Fashion

Bijuterii cu personalitate de la Mosselle

Bună dragile mele,

Încep prin a vă pune o întrebare: Cui îi plac bijuteriile? Inele, cercei, brățări, broșe, etc. De curând am descoperit un magazin online foarte șic cu foarte multe bijuterii pe care sincer nu le-am mai întâlnit în altă parte. Este vorba despre Mosselle.

”Povestea Mosselle este a femeilor care fac din simplitate cea mai frumoasa podoabă. Care, dincolo de vulnerabilitatea firească, găsesc puterea de a merge mai departe. Pentru ca ofera atâta strălucire în jurul lor, Mosselle a adunat scânteia în bijuterii-mărturie a forței feminine. Cadouri oferite celor dragi sau nouă însene, bijuteriile Mosselle sunt mai mult decat accesorii. Sunt o declarație de putere care ne îndeamnă să strălucim în fiecare moment.”

Nu puteau să găsească cuvinte mai frumoase care să îi descrie. Îi reprezintă simplitatea, eleganța și strălucirea. Am ales câteva bijuterii care sunt sigură că o să vă placă. Sunt un concept aparte cu o deschidere mare către clienți și foarte atenți la detalii. Echipa din spatele brandului îți va deveni cea mai bună prietenă în alegerea produselor. Cu siguranță vei găsi o bijuterie care să se asorteze cu geanta preferată, cu paltonul preferat, etc.

BROȘA PĂIANJEN ANAIS

Broșa paianjen Anais este un accesoriu opulent strălucitor, având un design oversized impunător în formă de păianjen. Această broșă supradimensionată este lucrata manual, din alamă de culoare închisă și accesorizată cu numeroase cristale de culoare negru. Această bijuterie elegantă pentru femei, poate fi purtată la un eveniment formal la care vrei să impresionezi, dar și la o simplă ieșire cu prietenele sau familia. Se poate purta atât ca broșă, cât și ca pandantiv. Ieși în evidență purtând broșa păianjen Anais în combinație cu alte broșe identice. Și pot spune că este piesa de rezistență a paltonului meu când îl port.

Dimensiuni brosa: 11 X 7 cm. Preț: 149 lei

CERCEI ELEGANȚI PIPPA V

Cerceii Pippa V cu piatră verde sunt bijuterii care exprimă eleganța desăvârșită. Sunt acei cercei care vor scoate în evidență frumusețea oricărei femei, dar și micuța rochie neagră. Realizați manual din alamă și împodobiți cu cristale strălucitoare din sticlă, de culoare mov și predominant verde. Nu vei trece neobservata purtând acești cercei la evenimente elegante de seară. Este recomandat să fie purtați cu părul prins la spate. Eu îi văd într-o ținută cu o rochie lungă neagră, pe corp și cu un wetlook. Cu siguranță vor fi piesa de rezistență și vei atrage toate privirile.

Preț: 90 lei

CERCEI ELEGANȚI SELENA

Această pereche de cercei poate fi descrisă ca fiind o pată de strălucire care aduce la viață bijuteriile încrustate cu pietre mici. Arătând perfect acest lucru, cerceii eleganți Selena sunt surprinzător de ușori și împodobiți cu cristale de sticlă strălucitoare. Au un aspect fin și va aduce clasă ținutei tale. De asemenea este indicat a fi purtați cu părul prins la spate pentru a-i scoate în evidență.

Dimensiuni cercei: 11.2 X 4.6 cm. Preț: 72 lei.

Ambalajul în care au venit, o cutie neagră elegantă și prinsă cu o fundiță albă cu inscripția brandului, au completat rafinamentul de care au dat dovadă.

Cu ocazia Black Friday cei de la Mosselle au pregătit o mulțime de surprize deci stați cu ochii pe site-ul lor.

Voi ce bijuterii preferați?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *