Beauty

Beauty haul de la Parfimo

Bună dragile mele,

De curând am plasat o comandă pe site-ul celor de la Parfimo și deși căutam un singur produs pe care îl vânam de mult timp, am adăugat multe altele pe lângă. Așadar m-am gândit că ar fi bine să vă arăt și vouă ceea ce mi-am comandat, dar și părerea mea sinceră despre ele. Unele dintre ele deja le folosesc de ani buni, altele sunt noutăți testate de mine.

JUSTIN BIEBER COLLECTOR´S EDITION

Vă întrebați cum miroase femeia visurilor cântărețului Justin Bieber? Acesta ar fi mitul din spatele acestui tester parfum. Cu atât mai tare m-a încântat că este o apă de parfum și nu apă de toaletă deoarece din cunoștințele mele persistența este mai ridicată. Concertul parfumat este închis de lemn de santal elegant, mosc alb senzual, chihlimbar însorit și caise. Este un parfum cu o persistență ridicată .Designul luxos al sticlei în alb cu detalii de aur este genial. Vine într-o cantitate de 100 ml, iar prețul este unul extraordinar de mic pentru calitatea sa. Eu l-am achiziționat cu doar 28 de lei.

Șampon uscat BATISTE ORIGINAL

Șamponul uscat de la Batiste îl folosesc de ani buni și am încercat multe de-a lungul timpului, însă de fiecare dată mă reîntorc la el. Varianta mea preferată este cel Original. Nu îl folosesc foarte des deoarece nu este recomandat, dar m-a salvat din multe situații critice. Nu lasă pelicula aceea albă pe păr și mie personal îmi oferă și un ușor volum după ce îl aplic.

WELLA PROFESSIONALS OIL REFLECTIONS

Uleiul meu pentru păr preferat ce nu lipsește din rutina de îngrijire a părului meu. Uleiul de păr Wella are o textură lejeră, care îngrijește cuticulele fără a le îngreuna. Părul este neted, flexibil și strălucitor. Diferența este evidentă, atât ca aspect, cât și la atingere. Are un miros tare plăcut ce se menține. Poate fi aplicat pe părul umed, dar și uscat fără să încarce părul. Are în compoziția sa ulei de macadamia, ulei de avocado și extract de ceai alb.

WELLA PROFESSIONALS PERFORMANCE

Lacul fixativ pentru păr, cu fixare extra puternică de Wella Professionals Performance disciplinează firele rebele, menține coafura în perfectă stare și conferă părului o strălucire radiantă. În plus, nu lipește părul și arată natural. Are un preț foarte accesibil de 24 de lei și este foarte spornic. În general eu folosesc fixativ pentru bucle și este singurul care rezistă pe părul meu moale și cu un fir foarte subțire.

WELLA PROFESSIONALS INVIGO COLOR BRILLIANCE

După cum puteți oberva sunt fan produse Wella și asta pentru că nu am avut niciun produs care să mă dezamăgească și am încercat destule. Mica obsesie pentru acest brand este datorită mamei deoarece ea folosește dintodeauna produsele Wella. Drept dovadă acest șampon este pentru mama mea. Wella Professionals Invigo este șamponul — în special Color Brilliance pentru părul vopsit și normal. Produsul conține caviar, vitamina E și alte substanțe care protejează culoarea timp de săptămâni, oferind părului hrana și strălucirea necesară. Gama cuprinde și balsam cu o compoziție ușoară și care nu încarcă.

VICTORIA´S SECRET SECRET BODY LOTION

Un alt brand care creeaza dependență sunt loțiunile de corp de la Victoria”s Secret și nu numai. Eu am ales 3 loțiuni: SUNRISE TROPICAL BERRY & FREESIA, JASMINE ALLURE , MIDNIGHT BLOOM . Mi-a fost foarte greu să aleg deoarece le-aș fi cumpărat pe toate. Sunt foarte feminine, subtile și uneori dulci, senzuale și drăguțe. Ba mai mult le-am găsit și la un super preț 36-38 lei.

Ați încercat vreunul din produsele cumpărate de mine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *