Beauty

AVON – Advance Techniques Reconstruction

Bună dragile mele,

Cred că toată lumea a auzit despre compania AVON. Țin minte că primele produse de machiaj pe care le-am avut au fost de la ei. Cu timpul am descoperit altele și altele, dar de fiecare dată când prind în mână un catalog îl răsfoiesc cu drag. S-au dezvoltat mult. Astăzi am ales să vă povestesc despre o gamă nouă pentru îngrijirea părului. Cred că v-am plictisit de câte produse v-am povestit că am testat, but who knows. Este vorba despre gama Advance Techniques Reconstruction.

Ne promit că după folosirea lor nu trebuie să te mai gândești să renunți la a-ți mai aranja părul cu placa sau ondulatorul sau sa numai ieși din casă atunci când e umiditatea ridicată. Au creat trei produse care acționează împreună pentru același ideal comun, regenerarea și fortificarea părului tău. Cei happy three friends de la Avon:

  • Șamponul Advance Techniques Reconstruction;
  • Balsamul Advance Techniques Reconstruction;
  • Uleiul ser hidratant cu uleiuri de argan și cocos.

Mai bine zis, noua ta mantră pentru un păr sănătos și puternic, care de cele mai multe ori e sinonim cu un plus de încredere în tine și mai multă determinare.

Șamponul pentru reconstrucție

Ajută la fortifierea și repararea părului deteriorat, îi oferă un aspect sănătos și lucios, ca atunci când tocmai ai ieșit de la salon, și bineînțeles îl curăță eficient și împrospătează.

Balsamul Reconstruction

Vine perfect în completarea șamponului și îi intensifică beneficiile de reparare. În plus, ajută la prevenirea căderii părului și ceva ce ne dorim toate, în orice împrejurare, face descurcarea părului mai ușoară. Eu mereu am avut probleme cu părul încurcat, iar balsamul chiar ajută.


Uleiul de argan

Reface părul uscat și deshidratat și hidratează firele de păr distruse, de la rădăcină până la vârfuri. Uleiul de cocos regenerează și întărește firul de păr și îi oferă un luciu strălucitor și textura mătăsoasă. Pot spune că este ritualul meu preferat, vârfurile mele au nevoie de multă hidratare și periodic foloseam măști din uleiuri. Acum uleiul de cocos și uleiul de argan într-un singur recipient.

Ambalajele produselor sunt foarte practice oferind dozajul de care ai nevoie pentru o șamponare. Uleiul vine cu o pompiță care ajută la dispersarea produsului foarte fin și ușor.

Le mulțumesc celor de la BUZZstore pentru ocazia de a testa aceste produse. Au intrat în topul preferatelor mele și cu siguranță le voi cumpăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *