Health

Articulații puternice, oase rezistente cu Osteo Power

Bună dragile mele,

De când eram mică țin minte că mergeam periodic la medic să îmi prescrie o cură cu calciu primăvara și toamna când imunitatea este mai scăzută în anotimpul rece. Iar lactatele pe care le consumam nu erau suficiente. În plus am avut și o creștere bruscă și chiar a fost necesar. Cu timpul am înțeles necesitatea calciului pentru sănătatea oaselor și a articulațiilor.  Înaintând în vârstă trebuie să fim mai atenți deoarece pot apărea diferite afecțiuni nedorite pe care este mai bine să le prevenim. 

Bolile oaselor sunt acelea care afectează scheletul, determină fragilitatea acestora și predispoziția către fracturi. Oasele fragile nu sunt o parte naturală a procesului de îmbătrânire. De asemenea, aceste boli, pot duce inclusiv la inabilitatea unei persoane de a merge, a sta și a se îmbrăca. Chiar dacă oasele se consolidează încă din timpul copilăriei, oameni de toate vârstele pot îmbunătăți, oricând, sănătatea oaselor lor. Una dintre cele mai frecvente afecțiuni este osteoporoza.

Despre osteoporoză

Osteoporoza este o afecţiune metabolică scheletală ce se caracterizează prin scăderea masei osoase şi degradarea microarhitecturii ţesutului osos, crescând fragilitatea osului şi astfel susceptibilitatea la fracturi. Este o boală ”silenţioasă” şi deseori nu există simptome până la prima fractură. Cele mai frecvente locuri pentru fractură sunt: coloana vertebrală, şoldul şi radiusul distal. 

Opțiuni terapeutice

De obicei, medicii tratează o afecțiune a oaselor prin combinarea tratamentului medicamentos, regim alimentar echilibrat, exerciții fizice și yoga. Dacă toate acestea eșuează, poate fi recomandată intervenția chirurgicală.

Însă pentru a nu ajunge la acel punct, cei de la Ayurmed ne oferă Osteo Power. Ce este Osteo Power? Un supliment alimentar eficient în osteopenie sau osteoporoza, ce ajută la refacerea și consolidarea matricei osoase. Contribuie la restabilirea densității osoase și consolidarea calusului, ajutând la vindecarea fracturilor. Stimulează producția endogena de colagen, necesar în refacerea oaselor, tendoanelor, ligamentelor și cartilajelor.

Suplimentul alimentar OSTEO POWERTM conține plante ayurvedice care contribuie la formarea și menținerea structurii și mineralizării oaselor scheletului, a dinților, părului, unghiilor și pielii. Mineralele din plante, cum ar fi coada calului, vița de vie, cătina și urzica, prin absorbția și depunerea lor în oase, susțin procesul natural de refacere și remodelare a calusului în cazul fracturilor, precum și densitatea osoasă. Formarea normală a colagenului contribuie la susținerea procesului de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor și cartilajelor după traumatisme sau efort fizic prelungit. Susține mineralizarea și structura osoasă la persoanele vârstnice. Complexul de fitonutrienți din produs susține activitatea normală a inimii, presiunea sanguină, procesul de coagulare, contracția musculară, funcționarea normală a sistemelor nervos și imunitar.

Modul de utilizare și doza recomandată:

Copii de peste 12 ani: câte 1 tabletă de 2 ori pe zi; 
Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi. 
Se administrează cu 1/2 ora înainte de masă sau la o ora după masă, pe o perioadă de minimum o lună, optim 3-6 luni. 
Un flacon poate fi achiziționat cu un număr de 50/100 tablete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *