Skincare

Apiterra – Din dragoste pentru tenul tău

Bună dragile mele,

V-am povestit cât de mult îmi place mierea și care sunt beneficiile ei, atât pentru sănătate cât și în tratamente cosmetice. Am descoperit un brand drag mie pe care am pus ochii de câteva luni bune.

Este vorba despre Apittera, pasiune născută pentru albinărit și dragostea pentru natură. Ei fac lucrurile cu dăruire, pricepere, creativitate, dragoste pentru natură și cu convingerea că lucrurile bune durează.

Beneficiile mierii de albine și ale lăptișorului de matcă asupra pielii sunt cunoscute încă din antichitate: hidratează, hrănesc, regenerează, întârzie îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor,datorită nutrienților pe care îi conțin (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grași și antioxidanți). Mierea de salcâm și lăptișorul de matcă BIO sunt pure și provin de la stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Transilvaniei. Am ales să vă prezint câteva produse alese și testate de mine și care mi-au plăcut foarte mult. Este vorba despre: crema radiance, serul beetox like, crema contur ochi, apa micelară.

Apa micelară are o formulă blândă bogată în ingrediente naturale care îndepărtează machiajul și impuritățile, hidratează pielea, au efect calmant și oferă o senzație de confort, catifelare și prospețime. Produsul poate fi găsit aici.

Crema radiance revitalizează și redă strălucirea naturală a tenului, oferindu-i în același timp hidratare și hrănire. Are efect antiaging și antioxidant, uniformizeaza aspectul tenului (reduce aspectul petelor, roșeața și inflamațiile) și estompează ridurile existente. Pielea devine netedă, luminoasă și radiantă. Produsul poate fi găsit aici

Crema contur ochi conține ingrediente naturale foarte eficiente pentru tratarea zonei delicate a ochilor, care previn apariția ridurilor, umplu ridurile existente, redau elasticitatea și oferă protecție împotriva stresului oxidativ. Pielea din jurul ochilor devine întinsă, catifelată, luminoasă și întinerită. Produsul poate fi găsit aici.

Serul beetox like este un produs concentrat ce conține un complex de active naturale cu efect rapid și durabil de lifting, care reduc ridurile, redau fermitatea și elasticitatea pielii și remodelează conturul feței. Produsul poate fi găsit aici.

Produsele Apiterra nu conțin parabeni, SLS, SLES, petrolatum, uleiuri minerale, parafină, sulfați, siliconi, etanolamine, PEG, OMG, alergeni sau coloranți sintetici, și nu sunt testate pe animale!

Voi ați testat produsele lor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *