Health

Ai grijă te igiena ta, ai grijă de tine!

Bună dragile mele,

Long time no see cum s-ar spune. Astăzi vreau să vă vorbesc despre niște produse care au ajuns la mine de ceva timp și am reușit să-mi fac o părere despre ele. Este vorba despre produsele Jasmin Nature din oferta celor de la Bioaleea ce au un concept tare fain. Jasmin Nature este marca înregistrată Tosama Slovenia, o companie cu vastă experiență și o istorie bogată în producția de articole de igienă intimă. Fondată în 1923 in Slovenia cu scopul de a oferi articole de igienă pentru femei, în 1926 lansează primele absorbante. Sunt specializați și pe producția de tampoane interne, înca din 1983. Maiestria lor stă în arta prelucrării bumbacului, astfel încât să obțină maximul de eficiență în produsele lor.

Jasmin Nature- produse de igiena din bumbac natural nealbit cu clor

Oferă o gamă completă de produse de igienă din 100% bumbac natural și absorbante cu bumbac natural. Printre acestea se numără: absorbante de zi, absorbante de noapte, absorbante zilnice, dischete demachiante, bețișoare de urechi.

Dischetele demachiante sunt foarte fine, cu dubla față, realizate din 100% bumbac natural nealbit cu clor. Fiind produse din bumbac premium, am garanția că acestea nu se destramă în timpul utilizării.

În centrul atenției sunt absorbantele Jasmin Nature cu bumbac natural și miez din celuloză superabsorbant. Ele sunt gândite pentru fetele ce își încep menstruația, dar și pentru femeile ce caută absorbante cu bumbac la preț accesibil.

Un lucru foarte important este faptul că produsele nu conțin clor și nici parfum. De asemenea sunt testate dermatologic.

Un alt produs ce nu ar trebui să lipsească din îngrijirea intimă este săpunul intim natural de la Essentiq. Principalele ingrediente active sunt: mușețelul, gălbenelele și arborele de ceai. Datorită ingredientelor și a formulei fără glicerină acest produs este indicat gravidelor și fetițelor începand cu 3 ani. pH 4.0 – adaptat zonei intime. Acest săpun intim nu conține glicerină pentru a menține echilibrul florei bacteriene bune din zona intima. Nu conține: formaldehide, parafine, propilen glicol, silicon, parabeni, PEG, SLS/SLES, coloranti, fenoxietanol, uleiuri minerale, parfumuri sintetice

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *