Beauty

Accelerează creșterea podoabei capilare și hidratează cu Hair JAZZ

Bună dragile mele,

O să vă spun o mică povestioară mai puțin plăcută pentru mine. După cum v-am mai povestit am un păr foarte dificil, subțire, moale și greu de aranjat. Pe lângă toate astea mai crește și extrem de greu, de aceea îl tund cam la 4 luni deoarece cu greu am ajuns la lungimea pe care o are acum. Menționez că nu am avut niciodată un păr lung până la terminarea liceului, deci am „investit” destul timp să aibă lungimea pe care o are acum.

Într-o zi când nu ne mai înțelegeam m-am gândit să îmi fac o programare la coafor. Zis și făcut. A venit și ziua cu pricina și i-am spus coafezei să îmi tundă tot ce este degradat. Nu m-am gândit că este chiar atât de rău, dar se pare că a fost. Așa că am rămas cu o lungime medie aș spune, dintr-un păr lung. Am fost foarte supărată și mi-a părut foarte rău că mi-a tăiat atât de mult din el.

Exact în acea perioadă am început o colaborare cu un brand nou pentru mine, al căror produse promiteau tocmai stimularea creșterii părului. A picat la fix. Tot ce îmi doream la momentul acela era să am aceeași lungime a părului dinainte să mă tund.

Setul HAIR JAZZ: șampon, loțiune și mască

Am avut setul complet și le-am folosit concomitent deoarece au rezultate mai bune astfel. HAIR JAZZ – poate accelera creșterea părului cu până la de 3 ori mai mult față de ritmul său obișnuit de creștere. Ingredientele active din șamponul, loțiunea și masca HAIR JAZZ contribuie la accelerarea ritmului de creștere a părului și hidratează în profunzime. 

Care sunt ingredientele active dintr-un set HAIR JAZZ?

  1. Proteine din soia
  2. Vitamina B6
  3. Keratină
  4. Extract din coajă de ou
  5. Chitină


Beneficiile HAIR JAZZ:

  1. Stimulează creșterea părului
  2. Fortifică rădăcina părului
  3. Conferă o structură mai puternică părului
  4. Asigură un efect de păr strălucitor
  5. Potrivite pentru toate tipurile de păr

Șamponul HAIR JAZZ

 La fiecare 2-3 zile, aplicați șamponul HAIR JAZZ numai pe scalpul umed (la rădăcina firului de păr). Masați-l ușor la nivelul scalpului cu vârful degetelor timp de 1-2 minute, pentru a forma spumă. Clătiți părul cu apă caldă, pentru a elimina șamponul. 

Loțiunea HAIR JAZZ

După utilizarea șamponului HAIR JAZZ, uscați-vă părul cu prosopul. Pulverizați loțiunea direct la nivelul scalpului și masați-o ușor timp de 1-2 minute. A nu se clăti. Utilizați loțiunea Hair Jazz la fiecare 2-3 zile.

Mască hidratantă HAIR JAZZ

Utilizați alături de șamponul HAIR JAZZ pentru a vă bucura de un păr mai moale, mai lucios și mai ușor de aranjat. După ce ați utilizat șamponul HAIR JAZZ, aplicați masca pe părul curat și umed, răspândind-o în mod uniform din zona mediană a firelor de păr și până la vârfurile acestora. Lăsați masca să acționeze timp de 3–5 minute, iar apoi clătiți-o cu apă caldă. Nu aplicați masca pentru păr direct la nivelul scalpului.

Teste clinice privind HAIR JAZZ

A fost realizat un studiu de către laboratorul global de cercetare clinică, în conformitate cu metodologiile CIA-BPC. La studiul clinic au participat 61 de voluntare din Franța. Participantele au fost împărțite în două grupuri. Cele din grupul A au utilizat produse pentru îngrijirea părului obișnuite, iar cele din grupul B au utilizat HAIR JAZZ. După 28 de zile, s-a constatat că rata de creștere a părului a fost mai mare la participantele care au utilizat produsele HAIR JAZZ

Aceste lucruri le-am observat și eu, chiar au efect aceste produse. În trecut, ”în disperarea” mea de a avea părul lung am încercat multe produse, unele au funcționat, dar cele mai multe nu au funcționat. Am observat că ritmul de creștere s-a dublat, și odată cu asta au apărut și ”puiuții”, semn că se regenerează.

Voi ați încercat aceste produse? Ce tips & tricks aveți pentru a accelera creșterea părului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *