Fashion

7 stiluri și o pereche de jeanși pentru 7 zile

Bună dragile mele,

Dacă pentru prima probă propusă de cei de la Answear.ro au propus tema: 10 produse pe care trebuie să le ai în garderobă, acum s-au raportat la un singur produs: JEANȘI! Cred că este cea mai frumoasă temă. De ce? Pentru că este cea mai purtată piesă vestimentară de mine. Fie că merg la job, fie o ieșire în oraș, fie merg la facultate, jeanșii sunt indispensabili pentru mine. Așadar, de ce să nu mai verificăm încă o dată importanța lui în outfit-urile noastre? Și pentru că este considerat un articol vestimentar atât de versatil ne-au provocat să ne imaginăm că toți jeanșii din dulap s-au ”evaporat” și am rămas cu o singură pereche: preferata noastră! Cum ne descurcăm o săptămână întreagă? Trebuie să mergem la serviciu/liceu sau facultate, vineri este Casual-Friday, dar parcă vrem să purtăm și tocuri într-o zi de marți și poate avem chiar și o mică petrecere vineri seara! Unde mai pui că sâmbătă poate dai o fugă la munte!

Am ales o pereche de jeanși confecționați din elastic denim. Am ales culoarea negru deoarece negrul ne scoate din orice încurcătură întotdeauna. Era să uit, neapărat talie înaltă deoarece este cea mai comodă.

Ziua 1

Pentru prima zi având în vedere că merg la job am ales jeanșii să îi combin cu o maletă neagră. Un palton maro și o pereche de botine cu print leopard pentru o pată de culoare. O ținută simplă, dar în același timp compelxă.

Ziua 2

În cea de-a doua zi în afară de job voi merge și la facultate deci trebuie să am în vedere și acest aspect. Voi purta perechea de jeanși cu o cămașă albă cu o panglică atașată în zona gătului sub formă de fundiță. Un sacou roșu lung și o pereche de pantofi cu un toc mic se vor îmbina foarte bine cu această ținută.

Ziua 3

Chiar dacă nu este combinația mea preferată de denim cu denim, având blugi de damă negri și cămașa din denim albastru mi se pare o ținută chiar reușită. În picioare am ales o pereche de adidași albi simpli.

Ziua 4

Pentru că după după job mă voi întâlni cu prietena mea cea mai bună la o cafea am nevoie de o ținută comodă care îmi va da lejeritatea de care am nevoie. Am ales să port jeanșii cu un top alb simplu, iar peste un cardigan alb. În urmă cu câteva săptămâni căutam în rubrica a celor de Answear o pereche de adidași albi cu o talpă ceva mai înaltă. I-am comandat și pentru ziua a-IV-a îi voi purta.

Ziua 5

Vineri fiind ultima zi lucrătoare din săptămână, deci ceva mai lejer. Un pulover cu mânecile clopot gri merg perfect în combinație cu blugii. Ghetuțele negre din piele vor da un plus de eleganță ținutei și o va scoate din anonimat.

Ziua 6

Pentru că este deja weekend am rezervat ziua de sâmbătă pentru o ieșire în club. Am ales să combin perechea de jeanși cu un top cu o singură mânecă. Peste jeanșii am adăugat o fustă din tulle lungă cu paiete, iar în picioare o pereche de botine cu toc. Iar pentru un plus de efect am adăugat o pereche de cercei mari și o pălărie cu un bor mare. Niște bucle mari și un machiaj în culori pământii și voliá ținuta este gata.

Ziua 7

Este duminică și mi-am propus să merg împreună cu iubitul meu să ne plimbăm prin natură. Combinația de jeanși, hanorac și adiași este cea mai cozy ținută. Hanoracul oversize cu siguranță îmi va ține de cald în cazul în care vremea ne va juca feste.

Voi la ce combinații v-ați gândit folosind aceeași pereche de jeanși timp de 7 zile?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *