Skincare

VivaCoco – coconut oil extra-virgin

Bună dragile mele,

După cum bine știm, nu mai sunt un mister beneficiile uleiului de cocos. Însă și acestea se diferențiază prin modul în care este procesată nuca de cocos pentru a ajunge în starea finală.

Viva Coco se asociază cu calitatea premium a produselor din nucă de cocos. Principiul după care se ghidează este bunătatea naturii în cea mai pură formă direct la tine acasă. Provin din Kerala – India, stat cunoscut și sub denumirea de ”Țara lui Dumnezeu”. Aici se găsesc cele mai bune nuci de cocos de pe pământ, deoarece soarele și ploaia combinate cu solul bogat în minerale au contribuit la creșterea și hrănirea copacului de nucă de cocos, Kalpa Vriksha (pomul vieții), ce se remarcă prin propria identitate, valoare și prosperitate.

Nuca de cocos este cultivată organic de către profesioniști, deoarece copra (miezul uscat al nucii de cocos) este primul pas în crearea uleiului perfect de cocos. Tehnologia utilizată garantează păstrarea tuturor proprietăților cocosului. După cum știm, uleiul de nucă de cocos are multiple utilizări în:

Cosmetică

Uleiul de nucă de cocos este ingredientul cheie al uleiurilor premium pentru bebeluși, uleiurilor de păr, revitalizatorilor de păr, produselor pentru curățarea părului, gelurilor de duș, șampoanelor, uleiurilor de masaj, cremelor de bărbierit și gelurilor datorită proprietăților sale.

Wellness

Cultivat din natură și cu o istorie veche în cărțile indiene, Vedas (Ayurveda), ca ulei de Kalpavriksha (arborele vieții), uleiul de nucă de cocos este un ulei unic de origine naturală, cu o aromă plăcută și comestibilă în formă brută.

Industria alimentară

Uleiul de nucă de cocos virgin este considerat un super aliment organic, 100% natural și sărac în carbohidrați naturali. Este ca un supliment pentru un stil de viață sănătos, recomandat de către experții wellness din întreaga lume. Uleiul de nucă de cocos virgin este cel mai căutat produs la nivel global de către companiile de top din domeniul wellness, deoarce este natural abundent în vitamine, minerale și antioxidanți.

Principiul după care se ghidează este „bunătatea naturii în cea mai pură formă direct la tine acasă”.Ulei de nucă de cocos premium 100% natural.

Ce îi diferențiază? Gustul cu adevărat raw a uleiului de cocos. Este 100% vegan, 100% durabil și fabricat din nucă proaspăta de cocos. Are o cantitate ridicată de acid lauric: 51.38%.

Ce este acidul lauric? Acidul lauric este un acid gras saturat si este principalul acid din compoziția uleiului de nuca de cocos și din cel de palmier. Reprezintă minim 40% din acizii continuți de laptele de nucă de cocos. O altă sursă naturală de acid lauric, care să conțină acest acid în aceeași masură, este laptele matern al femeilor. Și laptele de vacă îl conține, însă el reprezintă numai 2% din totalul acizilor grași. Acest acid este deseori folosit la fabricarea șampoanelor și cosmeticelor și intră în compoziția multora dintre produsele cosmetice bio. Nu este rafinat, deodorizat, înalbit.

Uleiul VIVA Coco poate fi găsit aici la un preț recomandat de 35 lei (250ml), respectiv 56 lei (500ml).

Voi la ce folosiți uleiul de cocos?

error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *