Beauty

Parfumuri la un preț unic de la NOTINO

Bună dragile mele,

Parfumul este unul din ”accesoriile” mele preferate. Spun asta pentru că parfumul din punctul meu de vedere se alege în funcție de momentul zilei în care îl purtăm, de starea noastră de spirit, etc. Astfel atunci când ies din casă nu plec fără parfum și pun preț pe alegerea lui corectă.

Iubesc parfumurile tari, lemnoase și puternice. Le agreez și pe cele florale și fresh cu care mă împac tare bine pe parcursul zilei. Nu pot spune că sunt fană a parfumurilor dulci. Vreau să vă povestesc despre noua achiziție adăugată la colecție și pe care o urmăream de ceva timp, dar și despre ofertele celor de la NOTINO.ro care m-au făcut să îl cumpăr.

Parfumuri la unicul preț de 135 lei! Doar pe Notino.ro!


Lacoste Pour Femme N

Note de bază

cedru, lemn de santal, mosc, tamaie

Note inimaă

heliotrop, hibiscus, iasomie, trandafir

Note vârf

cuișoare, frezie

Lacoste Pour Femme debutează cu nota dulce și ușor picantă de ienibahar, completată cu acordul delicat de frezie. Inima florală te îmbată cu esențe de iasomie, heliotrop, hibiscus și trandafiri. Baza conține acorduri de lemn de cedru și de santal, de tămâie și de mosc cald.

Este un parfum ce emană eleganță. Are o compoziție originală, senzuală și lejeră, care subliniază feminitatea celei care-l folosește! Destinat femeilor care știu ce vor și care nu se tem să-și exprime emoțiile și să-și împărtășească trăirile. Vine într-o sticluță tare simpatică și elegantă.

Perfect pentru zilele și lunile ce urmează deoarece este potrivit pentru zilele calde de primăvară și de vară.

Vă recomand să profitați de ofertele celor de la NOTINO și dacă vă doriți un parfum acum este momentul să-l achiziționați. Oferta este valabilă în perioada 06.05-12.05.2019. So, grăbiți-vă!

Voi ați încercat acest parfum? Ce alte recomandări aveți pentru sezonul ce urmează?

error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *