Fashion

Ghetele mele preferate de la Funky Fain

Bună dragile mele,

Deși nu mai este mult și o să se încheie iarna calendaristică, vremea capricioasă se încăpățânează și prevestește o continuitate a iernii. Este tot mai frig și avem surprize de ninsoare săptămânal. Dacă la începutul iernii vă povesteam despre noile mele achiziții în materie de încălțăminte, ei bine azi revin cu o părere deja formată și cu o listă de alte dorințe de pe site-ul celor de la FUNKY FAIN. Mai exact vreau să vă povestesc despre ghetele mele preferate. Au început și reducerile și sigur veți găsi ceva pe placul vostru.

Experiența mea cu ghetele Funky Fain

Sunt atât de mulțumită de ghetele mele și nu puteam să fac o alegere mai bună. Am mai pus ochii pe câteva modele cum ar fi acestea sau aceste ghete. Btw, dacă sunteți ca mine și nicio baltă sau morman de zăpadă nu vă scapă, sunt cei mai potriviți. Cu majoritatea încălțărilor am avut probleme cu udatul. Picioarele mele au fost safe cu ghetele de la Funky Fain. Culoarea a ieșit în evidență și am primit multe aprecieri la adresa lor. Blănița scurtă din interior a ținut foarte bine piciorul ferindu-mă de îngheț. Să nu mai spun că nu există nicio șansă să aluneci. Striațiile de pe talpă nu vor permite sub nicio formă să aluneci și vei fi un om cu ”picioarele pe pământ”. Le-am exploatat în toate situațiile și au rezistat victorios. Pot fi purtate atât în ținute casual, dar și office. Cu alte cuvinte, sunt perfecți pentru orice situație.

Mai multe informații găsiți pe site-ul celor de la Funky Fain aici. Pentru comenzi îi puteți contacta și prin telefon/ WhatsApp la numărul de telefon 0721 232200 -0728 875811 sau e-mail la hello@funkyfain.ro sau shop@funkyfain.ro. Vă vor răspune în cel mai scurt timp promit. De asemenea la orice comandă, (pe teritoriul României) beneficiați de livrare gratuită.

Deja mă gândesc la vară și am trecut pe listă câteva sandale de pe site-ul lor. Pentru că da, veți găsi și sandale, genți și rucsacuri.

Voi cum vă protejați picioarele iarna?

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *